banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

CHP heyeti çocukları sevindirdi

Kolileri alarak derneğe gelen partili üyeler, çocuklarla birlikte eğlenceli dakikalar yaşayarak, onlarla sohbet etti. Derneğin Halep Çarşısı’ndaki binasına gelen Ferhat Karataş başkanlığındaki İl Yönetim Kurulu üyeleri Mehmet Canbeyli, Ahmet Budak ve Mehmet Acıoğlu derneğin faaliyetlerini dinleyerek, mevcut sıkıntıların çözümü için önümüzdeki süreçlerde bu tür faaliyetlerini sürdüreceklerini dile getirdi.

Katkılarından dolayı CHP heyetine teşekkür eden Dernek Başkanı Dilan Aygün, “Partili arkadaşlarımızı yanımızda görmek çok güzel. Çocuklar kendilerine gelen giyim ve oyuncak malzemeleri ile çok mutlu oldular. Sosyal sorumluluk gereği bu tür yardımları toplumun her kesiminden STK’ların ve diğer partilerin de yapmasını temenni ediyoruz” dedi.


CHP Urfa İl Başkanı Ferhat Karataş ise “Bilindiği gibi partimiz sosyal sorumluluk projesi kapsamında sivil toplum kuruluşlarına yönelik malzeme, kırtasiye, giyim ve benzeri yardımlarını sürdürüyor. Son olarak yine farklı il ve ilçe örgütlerince bize gelen tekerlekli sandalyeleri engelli kardeşlerimize vermiştik. Bugün ise bir başka sivil toplum kuruluşuna misafir olduk. Çocuklarla birlikte olmak, onların mutluluğuna ortak olmak bizleri de çok sevindirdi. Ben bu çerçevede yardımlarını bizlere gönderen CHP Marmaris İlçe Örgütündeki arkadaşlarım Yasemin Çelikbilek Esin’e, Dilek Akcan’a, Pelin Özbozdağ’a ve Zeynep Köksal’a teşekkür ediyorum. Partimizin bu yöndeki çalışmaları önümüzdeki süreçlerde periyodik olarak devam edecektir” diye konuştu.

CHP heyeti, buradaki üyeler ile sohbetin ardından dernekten ayrıldı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.