banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Haliliye Viranşehir Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi

CHP Bitlis'te kongreye gitti

Bitlis'te Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) yaptığı kongreyle yeni il başkanını belirledi. Kentteki özel bir spor kompleksinde yapılan kongre öncesi konuşan CHP İl Başkan adayı Metin Güzelkaya, ülkenin sancılı bir dönemden geçtiğini söyledi.

Siyasal iktidarın, hem bölgede hem de ülkede barış, kardeşlik, özgürlük, demokrasi, huzur ve mutluluğu açıkça tehdit ettiği iddiasında bulunan Güzelkaya, şöyle konuştu: “Ülkemizde adaletsizlik, eşitsizlik ve hukuksuzluk gün geçtikçe artıyor. AK Parti halkı ayrıştıran, kutuplaştıran ve ötekileştiren bir anlayışla ülkemizi yönetiyor. Yolsuzluk olağan, yoksulluk kader haline getiriliyor." ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardında tek adayla gidilen kongrede, delegelerin oylarını alan Güzelkaya, CHP Bitlis İl Başkanlığına seçildi. (Şükrü Tontaş - İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.