banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Ceylanpınar'da AK Parti 'abdülgani Alkış' dedi
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Şanlıurfa Milletvekilleri Doç Dr. Zeynep Karahan Uslu, Doç. Dr. Abdülkerim Gök, Seyit Eyyüpoğlu, Yahya Akman, Abdülkadir Emin Önen, Mehmet Akyürek, İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Yavuz, İl Başkan Yardımcıları, Gençlik Kolları Başkanı Osman Uludağ, Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri, ve delegeler Cumhuriyet İlköğretim Konferans Salonunda gerçekleşen kongreye katıldılar.



Kongre, Divan Kuruluna Mustafa Aslan Ali Bayık, Mehmet Büyükfırat, M. Uryan Arusoğlu, Ahmet Aslan ve Hüseyin İnan’ın seçilmesi ile başladı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile devam etti.



Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın kongreye gönderdiği mesajı İl Başkan Av. Yusuf Eğilmez okudu.



Kürsüye gelen Milletvekili Abdülkerim Gök, Ceylanpınar’a yapılan hizmetlere değindi. Ceylanpınar göçerleri, elektrik sorunu, tapu sorunu ve TİGEM işçileri ile ilgili gelişmelerin kaydettiğini belirten Gök, yatırımların devam edeceğini belirtti.



Kürsüye gelen Bakan Faruk Çelik, birlik ve beraberlik içerisinden Şanlıurfa’ya hizmet için çalıştıklarını belirterek; “Birlik ve beraberlik çok önemli, birlikten güç doğar. Eğer milletvekilleri arasında bu birlik ve beraberlik devam ederse inşallah '4 Yılda 400 Proje' taahhüdümüzün çok ilerisine geçeceğiz. 400 projenin üstüne daha çok projeler ekleyeceğiz. Şanlıurfa'da birlik ve beraberlik çok önemli ama aynı şekilde ülkemizin birliği ve beraberliği de çok önemli. Ülkede birlik ve beraberlik olmazsa enerjimizi yanlış yerde kullanırız, enerjiyi yanlış yerlerde kullanırsak o memleketin kalkınması güçlenmesi, düşmana caydırıcılık verir, dostu sevindirir.



Başbakan Erdoğan'ın ülkeye hizmet noktasında gösterdiği performansla dünyanın hayranlığını kazandığı ve bu nedenle sağlığını kaybettiğini belirten Bakan Faruk Çelik; “Başbakanımız işlerden dolayı hastaneye düşünce muhalefet bile panikledi.  Muhalefet ‘Tayyip Erdoğan'a aman bir şey olmasın yoksa memleket elden gider' diye endişelerini ifade ettiler. Bu memleketin AK Parti'ye ve ona gönül verenlere çok ihtiyacı var, bunu herkes böyle bilsin" dedi.

Fransanın Ermeni soykırım tasarı ile Ceylanpınar sınır kapısına değinen Bakan Çelik; “Fransa’nın cumhurbaşkanı Sarkozy saçma sapan yasalarla tarihi sorguluyor. Yasayla oluyorsa senin ekonomik göstergelerin düşüyor, işsizlik artıyor o zaman bir yasa çıkar ekonomin yasa ile düzelsin. Bırak tarihi olayları tarihçiler cevap versin. Bu iş ne senin ne de benim, bu iş tarihçilerin. Ceylanpınar’ın sınır kapısı var. Açsak bile Suriye’de istenmeyen olaylar var. Umarız ki; daha çok kan akmadan Suriye’de hayat normale döner” dedi.



Daha sonra tek liste halinde gidilen kongrede Abdülgani Alkış delegelerin oylarını alarak başkanlığa yeniden seçildi.



Ceylanpılarlılara ve Parti yönetimine teşekkür eden Abdülgani Alkış; “Ceylanpınar’da AK Partinin hizmetlerinin hissedileceği çalışmalara devam edeceğini” belirtti.
www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.