banner2
Öne Çıkanlar ABD Urfa Emir Preldzic 4 Milot Rashica Milot Rashica Galatasaray

Cevheri neden istifa ettiğini açıkladı

 Şanlıurfa Bağımsız Milletvekili Sabahattin Cevheri, AK Partiden istifa etmesinin, seçmenlerine verdiği sözlerin arkasında durmasının, kendi duruşunun ve doğrularının tartışılmaz bir sonucu olduğunu kaydetti. 

 Cevheri, AK Partiden istifasına ilişkin yazılı açıklama yaptı.
     2002de Şanlıurfadan Bağımsız Milletvekili olarak girdiği TBMM çatısında, büyük bir özveriyle yerine getirmeye çalıştığı milletvekilliği görevini, 2003ten itibaren AK Parti Milletvekili olarak vatanına ve milletine olan değişmez vazife duygusuyla bugüne kadar devam ettirdiğini bildirdi.
     Cevheri, şunları kaydetti:
     26 Ekim tarihi itibariyle, şerefimle ve haysiyetimle devam ettiğim ve her zaman üyesi olmaktan gurur duyduğum partimden kendi isteğimle istifa etmiş bulunuyorum. İstifa kararım, seçmenlerime verdiğim sözlerin arkasında durmamın yanı sıra, kendi duruşumun ve doğrularımın da tartışılmaz bir sonucudur. Verdiğim kararın doğru ve geri dönülmez olduğuna yürekten inanmaktayım.
     Sayın Başbakanımın ve milletvekili arkadaşlarımın bana gösterdiği güven ve desteğe çok teşekkür ediyorum; partime herhangi bir kırgınlığımın olmadığını da sözlerime ekliyorum.
     Milletvekilliği görevime Şanlıurfa Bağımsız Milletvekili olarak devam edeceğim.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.