banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Urfa Tomas Wiesner Qazim Laçi

Cevheri Birecik ve Halfeti’de

 

Her gittiği yerde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan AK aday Mehmet Ali Cevheri, Birecik ilçesinde ilçe teşkilatını ve Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşını da ziyaret ederek fikir alış verişinde bulundu.
Daha sonra Halfeti ilçesine geçen Cevheri ve beraberindekiler, Halfeti ilçe teşkilatını da ziyaret ettikten sonra esnaf ziyareti yapıp AK Partiye destek istediler.
1 Kasım seçimlerinin çok önemli olduğuna dikkat çeken AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Mehmet Ali Cevheri, “Bugün ben sokakları gezerken partimize yönelik bir teveccühün olduğunu gördüm. Peki, yeterli miydi? Bana göre yeterli değildi. Ben bunu gözlemledim. Bunun için çok çalışmamız lazım. Cani gönülden bir ibadet yapar gibi insandan oy isterken namaz kılar gibi. Çünkü Türkiye’nin geleceği burada, inancımızın geleceği burada” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.