banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

Cevheri AK Partiden istifa etti

Şanlıurfa AKP Milletvekili Sabahattin Cevheri partisinden istifa etti.

 

Bugün TBMM’de yapılan AKP Grup toplantısında Urfa Bağımsız Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu’nun AKP saflarına katılmasının ardından , Ş.Urfa AKP  Milletvekili Sabahatiin Cevheri partisinden istifa etti.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Şanlıurfa Bağımsız Milletvekili Seyit Eyyüpoğlu’na rozet takarak kendi parti safına çekmesinin ardından Şanlıurfa Milletvekillerinden Sabahattin Cevheri görevinden istifa etti.
 

Kısa bir dilekçe ile istifasını sunan Cevheri “AK Parti’den istifa ediyorum. Gereğinin yapılmasını arzederim” şeklinde kısa bir dilekçe sunarak ŞOK etkisi yarattı 

Ş.Urfa Bağımsız Milletvekili Sabahattin Cevheri daha önce yaptığı açıklamada; Eyyüpoğlu’nun AKP’ye katılması durumunda AKP’den  istifa edeceğini, meclise bağımsız girdiğini, bağımsız da çıkacağını belirtmişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.