banner2
Öne Çıkanlar Urfa haber Sanlıurfa Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği

Çelik'ten Şehit Ailesine Taziye Ziyareti

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Şehit Er Mehmet Topreksüren’in taziyesine giderek baba Hüseyin Topraksüren ve aile ferlerine başsağlığı diledi.

 

Bakan Faruk Çelik’le beraber, Milletvekilleri Doç. Dr. Zaynep Karahan Uslu, Seyfi Eyyüpoğlu, Mahmut Kaçar, Dr. Halil Özcan, Mehmet Akyürek, İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez ve bir çok partili taziyede bulundu.

Neyin kavgasının yapıldığının bilinmeyen bir kavga olduğunu, aynı kitaba, aynı Allah’a, aynı peygambere inan bir millet olduklarını belirten Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik; “Et ve tırnak gibiyiz. Doğusuyla batısıyla, kuzeyiyle güneyiyle, et ve tırnak gibiyiz. Sorunlarımız, problemlerimiz var, bunları çözmeye gayret etmeliyiz. İşimizi daha kolay kılmalıyız. Hakla hukukla neyse bunları zaten gerçekleştirmeye çalışıyoruz. İnşallah bu acılar son olur. Bakın terörün milleti yok.  Bu konuda milletin özünde bu mayayı bozmaya çalışanlara karşı Güneydoğu'dan sesleniyorum; vatandaşımızın bu mesele karşısında çok duyarlı olması gerekiyor. Vatandaşımızın birliği, bütünlüğü, dirliği çok önem arz ediyor” dedi.

Şehit Babası Hüseyin Topreksüren ise “Vatan sağ olsun” diyerek Bakan Faruk Çelik ve diğer AK Partililere ilgilerinden dolayı teşekkür etti.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.