banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Harran Üniversitesi Urfa Haber haber

Çelik'ten seçim yorumu: Hayırlı Olsun

Eski bakanı Faruk Çelik beraberinde il yönetim kurulu üyeleri ve basın mensuplarıyla öğleden sonra geldiği Vakıflar İlköğretiminde oyunu kullandı.

Faruk Çelik, Oyunu kullandıktan sonra gazetecilere yaptığı açıklamada: "Halkın sandığa yansıyan iradesi olacak olan bu seçimlerin Başta Şanlıurfa olmak üzere ülkemize ve partimize hayırlı olsun. barış ve huzur içerisinde yapılan bu seçim herkese hayırlı olsun" dedi.

 

Şanlıurfa AK Parti Milletvekili Adayı Faruk Çelik Şanlıurfa'da oyunu kullandı. Çelik; " Milletimizin bu konuda kararı neyse hepimizin saygı göstermesi gerekiyor. Demokrasi gereği bu saygıyı herkes göstermeli. Herkes sonucu kabullenmeli ve sonuca göre de geleceğin Türkiye'sini inşası konusunda da herkes üzerine düşen sorumluluğu yerine getirerek durumundadır" dedi.

Bu Haliliye ilçesine bağlı 2002 Vakıflar İlkokulu 1113. Sandıkta oyunu kullandıktan sonra bir açıklama yapan "Bildiğiniz gibi bir erken seçimi Türkiye gerçekleştiriyor. Öncelikle huzur içerisinde seçimin tamamlanmasını temenni ediyorum. Bugün ilçelerimizden bir kaçına uğradım. Gayet sükunet içerisinde seçimlerin gittiğini gördüm. Bazı yerlerde olumsuz haberler geliyor. Seçim gününde bazı tahriklerin olduğunu da müşahede ettik. Bunun yanında sosyal medyada bazı çağrıların olduğunu da üzülerek ifade ediyoruz. Şanlıurfalılar özgür iradeleri ile sandıklara gidiyorlar. Bizim temennimiz huzur içerisinde bugünün tamamlanmasıdır. Şanlıurfalıların, milletin iradesinin ortaya çıkmasıdır. Bir kaç saat sonra bu netice ortaya çıkacak. Milletimizin bu konuda kararı neyse hepimizin saygı göstermesi gerekiyor. Demokrasi gereği bu saygıyı herkes göstermeli. Herkes sonucu kabullenmeli ve sonuca göre de geleceğin Türkiyesini inşaası konusunda da herkes üzerine düşen sorumluluğu yerine getirerek durumundadır. Viranşehir'de saat 13'e kadar seçimleri izledim. Büyük nebzede sükunet içerisinde devam ediyordu. Bazı yerlerde belki bireysel tartışmaların getirdiği huzursuzluklar var. Umarım bunlar o çerçevede kalır. Huzurlu bir şekilde seçimi tamamlamış oluruz. Seçimin ülkemiz için hayırlar getirmesini temenni ediyorum" diyerek demokratik tercihlerini yapan vatandaşa ve parti sandık görevlileri ve güvenlik güçlerine teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.