banner2
Öne Çıkanlar PapeAlioune Ndıaye İcra Müdürlüğü İmparatorluk çöküyor! İbrahim Özer İbrahim Halil Tepe

Çelik ve Yıldırım Harran ve Akçakale’de Suriyelilere oyuncak dağıttı VİDEO

Bakanlar Çelik ve Yıldırım'a, Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, AK Parti Şanlıurfa milletvekilleri Halil Özcan ve Mahmut Kaçar, Zeynep Karahan Uslu, AK Parti İl Başkanı Yusuf Eğilmez, Şanlıurfa Belediye Başkan Vekili Fevzi Yücetepe ve bürokratlar eşlik etti.

 

Bakanlar Çelik ve Yıldırım, Süleymanşah Konaklama Tesisi'ni ziyaret ederek, Türk Kızılayı İstanbul Şubesi'nin de desteğiyle organize edilen “Bir Oyuncak Bir Tebessüm” projesi kapsamında toplanan oyuncakların dağıtım törenine katıldı.

 

Kampta kalan Suriyeli çocukların okuduğu Türkçe ve Arapça şiirlerin ardından konuşan Bakan Çelik, buradakilerin bayramını kutladı.

 

Suriyelilerin vatanlarından ayrılmak zorunda kalmasının acı olduğunu belirten Çelik; “İnşallah gurbetteki son bayramınız olur” dedi.

 

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım da Suriye halkının Kurban Bayramı'nı daha mutlu ve huzurlu kutlamasını arzuladığını belirterek, evlerinden uzakta bayram geçiren Suriyelileri Türkiye'de misafir etmekten bahtiyarlık duyduklarını aktardı.

 

Bakanlar daha sonra Harran ilçesine geçerek, buradaki konteyner kentte kalan Suriyeli çocuklara da oyuncak dağıttı.

 

AKÇAKALE VİDEOSU

 

 

HARRAN VİDEOSU

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.