banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç MHP ABD

Çelik; Urfa Gaziantep'e mahkum değil

Şanlıurfa Milletvekili adayı ve Devlet Bakanı Faruk Çelik, bugün esnaf ziyaret ederken, Şanlıurfa büyük bir şehir, Gaziantep’e mahkum olamaz” dedi.

 

Şanlıurfa’da seçim çalışmalarını yürüten Bakan Faruk Çelik, esnaf ziyareti kapsamında Pasaj esnafını ziyaret etti.

 

Esnafın sorunlarını dinleyen Bakan Çelik, sabırla neler yapılabilir konusunda Şanlıurfa’nın net fotoğrafını çektiklerini belirterek; “Havaalanı yapmışlar ama sefer sayısı yeterli değil, vatandaş, burada olmazsa Gaziantep’e gideriz oradan uçarız, diyor. Bu anlayış yanlış. Şanlıurfa, küçük bir kent değil, ayakları üzerinde durmalı ve Gaziantep’e mahkum olamaz. Uçak seferleri az geliyorsa artıracağız” dedi.

 

Bakan Faruk Çelikle beraber önceki AK Parti İl Başkanı Av. Ahmet Düşünür, İl Başkan Yardımcısı Mustafa Yavuz, Halit Taşdönderen, Mehmet Büyükfırat, İbrahim Toru, Ahmet Aslan, Mehmet Eriten, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit ile birlikte esnaf ziyaretinde bulundular.

www.balikligol.com

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.