banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Sanlıurfa Haber Urfa Haber Balıklıgöl Uluslararası Robot Yarışması nedir?

Çelik, teşekkür konuşması yaptı

Devlet Bakanı ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Faruk Çelik, Seçim için İl Binası önünde teşekkür konuşması yaparak “AK Partiye vurduğunuz her Evet mührü aynı zamanda hizmet mührüdür. Bu mühür sayesindedir ki, şu andan itibaren şanlıurfa’da yep yeni bir sayfa açmış bulunuyoruz. Bu sayfanın başından sonuna, birlik, beraberlik, hizmet, samimiyet, kardeşlik, barış ve huzur yazmaktadır. 1 milyon 663 bin insanımızı kardeşimiz olarak bağrımıza basacağız” dedi.

Yeni seçilen milletvekilileri ile İl Başkanlığı binası önünde toplanan kalabalığa seslenen Devlet Bakanı Faruk Çelik; Şanlıurfa’da, hep birlikte bir defa daha tarih yazdığımız günün akşamında, sizlerle birlikte olmaktan son derece büyük mutluluk duyuyor, hepinizi muhabbetle selamlıyorum.

Biliyorum çok çalıştınız, çok ter döktünüz, çok emek harcadınız.  Sizler; birlik olmanın, beraber hareket etmenin, dayanışma içinde olmanın ve inanmanın bir sonucu olan bu başarı karşısında,  teşekkürü, taktiri ve onuru fazlasıyla hak ediyorsunuz. Bu başarımız, hizmetle taçlandığı sürece, ak parti’nin şanlıurfa’daki bayram coşkusu hiçbir zaman eksik olmayacaktır inşallah.

Değerli Kardeşlerim; tarih boyunca;

          Ateşi serin bir gül bahçesine çeviren bu şehirdir.

          Hakkın, adaletin umuda dönüştüğü bu şehirdir.

          Zalimin oyununu, mazlumun duası ile bozan bu şehirdir.

          Yine; iyilik, adalet, güzellik, kardeşlik, barış mührünü bağrından hiç eksit etmeyen bu şehirdir.

İbrahim’in şehrinin ibrahimleri, bugün bir defa daha, bu mührü koruma ve geleceğe taşıma kararlılığını cesaretle göstermişlerdir.

Akçakale’den, Hilvan’dan, Siverek’den, Harran’dan, Viranşehir’den, Ceylanpınar’dan, Suruç’dan, Bozova’dan, Halfeti’den, Birecik’den ve Şanlıurfa merkezden sandığa uzanan ellerin bu mühür etrafında buluştuğunu görüyoruz.

Bu mühür aynı zamanda hizmet mührüdür.  Bu mühür sayesindedir ki, şu andan itibaren şanlıurfa’da yep yeni bir sayfa açmış bulunuyoruz.  Bu sayfanın başından sonuna, birlik, beraberlik, hizmet, samimiyet, kardeşlik, barış ve huzur yazmaktadır” dedi.

 

Yarından itibaren Şanlıurfa’da herşeyin değişeceği mesajını veren Çelik, sözlerini şöyle sürdürdü; “Halkımızdan aldığımız güç ve destek sayesinde, 13 haziran itibariyle hiçbir şeyin şanlıurfa’da eskisi gibi olmasına izin vermeyeceğiz. Geçmişte insanlığın güvenli limanı olmuş olan bu şehir, gelecekte de türkiye’nin müreffeh marka şehirlerinden biri olacaktır.

          Ben’i alıp atacak, yerine bizi koyacağız.

          Sorunlar yerine, çözümleri konuşacağız.

          Halksız ve haksız güç dengeleri yerine, hukuku ikame edeceğiz.

          Ne bir kimseyi dışlayacağız, ne de bir kimsenin dışlanmasına, hor görülmesine izin vereceğiz.

1 milyon 663 bin insanımızı kardeşimiz olarak bağrımıza basacağız. bunları yapmaya çalışırken menzilimizin kısa, yolumuzun zor ve dolambaçlı olduğunu çok iyi biliyoruz.

Ancak, öncelikle rabbimize olan inancımız, daha sonra da tüm halkımızın hep bizimle olan destek ve güvencesi sayesinde, aşamayacağımız hiçbir güçlük olmadığını çok iyi biliyoruz.

Duanızı, desteğinizi bizlerden eksik etmemeniz dilek ve temennisiyle, hepinizi allah’a emanet ediyorum” dedi. Yoğun tezahüratlar eşliğinde yeni vekillerle halkı selamladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.