banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir TBMM

Çelik, Kadın Kolları ile kahvaltıda buluştu

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı ve Devlet Bakanı Faruk Çelik Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri ile sabah kahvaltısında bir araya geldi.

 

Bugün sabah Polisevi’nde bir araya gelen Bakan Faruk Çelik, “Üçüncü kez iktidara hazırlandığımız seçim çalışmalarında partinin sesiz kahramanları kadınlardır” dedi.

AK Parti İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri tamamı hazır bulunurken, Şanlıurfa AK Parti Milletvekili adayları Zeynep Müjde Sakar, Bekir Eren, Abdülkerim Gök, Yahya Akman, Abdülkadir Emin Önen, Mahmut Kaçar, Halil Özcan, Zeynep Karahan Uslu, M. Kasım Gülpınar ve Seydi Eyyüpoğlu katıldılar.

 

Kadın Kolları Başkanı Aysel Göncü, Şanlıurfa AK Parti Milletvekili kadın adayları Zeynep Karahan Uslu ve adayları Zeynep Müjde Sakar birer konuşma yaparak AK Parti iktidarında kadına verilen önemden dolayı minnettar olduklarını belirttiler.

Burada Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyelerine hitaben konuşan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı ve Devlet Bakanı Faruk Çelik; “Üç gündür Şanlıurfa’dayım. Çok güzel bir başlangıç yaptık. İnşallah güzel bir netice ile sonuca gideriz” dedi.

 

KADINLARA POZİTİF AYRIMCILIĞI ANAYASAL GÜVENCE ALTINA ALDIK

Çelik, sözlerini şöyle sürdürdü; “İktidarımız döneminde kadınlara yönelik çok pozitif ayrımcılıklar yaptık. Anayasanın 10.cu maddesini değiştirerek kadınlarımızın haklarını anayasal güvence altına aldık. Ayrıca Çalışma bakanlığım döneminde 18 yaşından büyük kadınlarımız için çıkardığımız bir yönetmenlik vardı. Kadınlarımız hangi yaşta olursa olsunlar beş yıl boyunca primlerini devlet ödüyor” dedi.

 

İSTİKRARI EN İYİ KADINLARIMIZ BİLİR

Bu seçimlerin istikrarın devamı veya durması ile sonuçlanacağını belirten Bakan Çelik; “12 Haziran günü yapılacak seçimlerde Türkiye’de ya istikrarın devamı veya istikrarın durması ile sonuçlanacak. İktidara gelmeden önce Türkiye Cumhuriyeti tarihinde ilk kez esnaf sokağa döküldü. Yazar kasalar fırlatıldı. İktidara gelince ne kadar büyük değişim ve gelişim sağladığımızı en iyi kadınlarımız bilir. Çünkü mutfağa nelerin girip gitmediğini iyi bilirler” dedi.

Kadınların iyi niyetle çalıştıklarını belirten Çelik; “kadınlarımız partinin gerçek kahramanlarıdır. Ev ev dolaşarak hilesiz, riyasız çalışıyorlar” dedi. Devlet Bakanı Faruk Çelik Toplantıdan dolayı kadınlara teşekkür etti.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.