banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç Balıklıgöl MHP

Çelik, İl Yönetimi ile kahvaltıda buluştu

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı ve Devlet Bakanı Faruk Çelik İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile sabah kahvaltısında bir araya geldi.

 

Bugün sabah Polisevi’nde bir araya gelen Bakan Faruk Çelik, Teşkilatın çeşitli kademelerinde görev yapmış biri olarak, teşkilatın önemine değindi.

 

AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyelerinin tamamı hazır bulunurken, Şanlıurfa AK Parti Milletvekili adayları Zeynep Müjde Sakar, Bekir Eren, Abdülkerim Gök, Yahya Akman, Abdülkadir Emin Önen, Mahmut Kaçar, Halil Özcan, Zeynep Karahan Uslu, Mehmet Akyürek, M. Kasım Gülpınar ve Seydi Eyyüpoğlu katıldılar.

 

Burada İl Yönetimine hitaben konuşan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı ve Devlet Bakanı Faruk Çelik; Teşkilattan geldiğini ve bu nedenle teşkilat çalışmalarını çok iyi bildiğini ifade etti.  İl teşkilatına çalışmalarından ve katkılarından dolayı teşekkür eden Bakan Faruk Çelik, “Dünkü tablo çok güzeldi. Bu tablo hep devam edecek” dedi.

 

AK PARTİ HAYATLARINI HİZMETE ADAYANLARIN PARTİDİR

Çelik, sözlerini şöyle sürdürdü; “Bu güzel sofrada güzel ortamda buluştuk. Biliyorsunuz bu seçimler Türkiye’miz için çok önemli. Seçim çalışmalarında İl Yönetimi “Lokomotif” görevini yapar. Menfaatsiz, sadece inandığı dava uğruna bu yolda emek veren ve alınteri döken siz değerli Teşkilat üyelerin gayretlerini çok önemsiyorum. Bu parti ‘hayatlarını hizmete adayanların partidir’, Bu parti 2001 yılında bu zihniyetle Genel Başkanımız Recep Tayip Erdoğan önderliğinde kuruldu. Biz kenetleneceğiz, eksikliklerimizi birlikte gidereceğiz. Partimizin ruhuna uygun hareket etmeye devam edeceğiz” dedi.

 

YA İSTİKRAR DURACAK VEYA DEVAM EDECEK

Bu seçimlerin istikrarın devamı veya durması ile sonuçlanacağını belirten Bakan Çelik; “12 Haziran günü yapılacak seçimlerde Türkiye’de ya istikrarın devamı veya istikrarın durması ile sonuçlanacak. Maazallah, istikrarın durması demek demokrasi karşıları faturayı 72 milyon vatandaşa çıkaracaklar” dedi.

 

Sorunlarla yüzleştiklerini belirten Çelik; “İlk kez hükümetimiz olarak Kürt, Alevi vs. gibi torunlarımıza bırakılan sorunlarla büyük güçlüklerle yüzleştik. Bizim siyaset anlayışımız sorunları torunlarımıza bırakmayalım. İşte 12 haziran bu sorunların çözümünün devamı olacaktır” dedi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.