banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

Çelik, Halfetide Esnafa Söz verdi


AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ile AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç, seçim çalışmaları kapsamında Halfeti’de vatandaşlarla bir araya geldi.
Vatandaşların tavsiye ve önerilerini dinleyen Bakan Çelik ve Başkan Adayı Güvenç, vatandaşlarla sohbet ettikten sonra Halfeti Kaymakamlığını ziyaret ettiler.
Bakan Çelik ve Başkan Adayı Güvenç, burada Halfeti Kaymakamı Mehmet Keklik ile bir süre görüştükten sonra Eski Halfeti’de vatandaşlarla buluştu.


Bakan Çelik ve Başkan Adayı Güvenç, eski Halfeti’nin turistik bölgelerini gezerek burada yerli turist kafileleriyle görüştü. Bakan Çelik ve Başkan Adayı Güvenç’in bir sonraki durağı Halfeti’nin Argıl Beldesi oldu.
Argıl’da vatandaşlara seslenen Bakan Çelik, “Şanlıurfa’da ciddi sıkıntılar vardı. Bunu çözmek için Şanlıurfa’mızı büyükşehir yaptık. Şimdi Büyükşehir vasıtasıyla köylerimizin yollarını, altyapılarını ve üst yapılarını daha hızlı ve güzel bir şekilde yapacağız İnşallah” şeklinde ifade etti.
‘3 Yılda Şanlıurfa’ya 8 Katrilyon Yatırım’
Argıllılara hitabını sürdüren Bakan Çelik, 3 yılda Şanlıurfa’ya 8 katrilyon yatırım yapıldığının altını çizerek, “Buraya gelişimizin amacı hizmet. O kadar derdiniz var ki samimi bir şekilde söylüyorum. Şanlıurfa’nın dertleriyle hasta olduk. Ama hiç önemli değil. Varımızı yoğumuzu ve tüm zamanımızı buraya harcayacağız. Bu Şanlıurfa’da yaşayan 1 milyon 800 bin vatandaşımızı yüzünü güldürmek için elimizden ne geliyorsa esirgemeyeceğiz. Bunu bilmenizi istiyorum” dedi.
AK Parti ile Şanlıurfa’nın Büyükşehir Belediyesi’nin 5 yıl sonra bin 200 köyde alt yapı ve kanalizasyon sorunun kalmayacağını belirten Bakan Çelik, Koçhisar köyünün örnek köy olarak ilan ettiklerini ve köyün sil baştan kısa sürede sorunlarının hepsinin giderileceğini dile getirerek, “Derdimiz, Şanlıurfa’nın tüm yerleşim birimleri ile sorunların çözülmesidir” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.