banner2
Öne Çıkanlar Urfa toz Sugeldi Candeias Douglas Tanquee

Çelik, Evren darbeye kılıf arıyor

Şanlıurfaspor Sosyal Tesislerine geçenDevlet Bakanı Faruk Çelik, yeni seçilen Başkan Kemal Saraçoğlunu tebrik etti.

Ziyaretin ardından bir gazetecinin, 12 Eylül askeri müdahalesine ilişkin ifadesine başvurulan Kenan Evren'in basına yansıyan ''pişman değilim, bugün olsa yine yaparım'' şeklindeki sözlerini nasıl karşıladığını sorması üzerine Bakan Çelik, şunları kaydetti:

''Ben hayretle karşılıyorum. Biz biliyorduk ki 'kendileri ihtilal yaptılar.' Bu ifadeleri, ihtilalleri başkalarının planladığı, yaptığı... Bunların da konumlarının çok farklı olduğu, anlamı ortaya çıkıyor. Ki bu çok daha üzüntü verici bir tablo” dedi.

Gazetecinin ''Pişman değilim lafını nasıl karşılıyorsunuz'' diyerek sorusunu tekrarlaması üzerine Çelik, ''Ya gerçekleri bilmiyor veyahut da yaptıkları büyük yanlışın, Türk milletinin önünü tıkamaya dönük yanlışa kılıf uydurmaya çalışıyor'' dedi.

İŞTE HABERİN VİDEOSU

 


Bakan Çelik, Kenan Evren açıklaması balikligol_com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.