banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Çelik; “Eğitim sorunlarını öncelikli çözeceğiz”

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Şanlıurfa Milletvekili Faruk Çelik, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Doç.Dr. Halil Özcan, seçim çalışmaları kapsamında Akçakale Esnaf Odası, Haktanır, Aşağı ve Yukarı Çinpolat köylerini ziyaret ederek sorunlarını dinlediler, huzurun ve hizmetlerin devamı için AK Partiyi desteklemeye devam etmelerini istediler. Bakan Faruk Çelik, Şanlıurfa ile ilgili tüm konularda yoğun çalışmalar içerisinde olduklarını belirterek, öncellikle eğitim sorunlarını çözmek için çalıştıklarını söyledi.
Ay yıldızlı bayrağımızın dalgalandığı yerde yaşayan insanlarımız doyacak
Köy meydanında toplanan kalabalığa yaklaşık 3 yıldır Şanlıurfa’da olduğunu belirten Bakan Faruk Çelik, Şanlıurfa ile ilgili tüm konularda yoğun çalışmalar içerisinde olduklarını anlatarak, “Şanlıurfa’da okullarımızı yaygınlaştırıyoruz, sınıf mevcutlarımızı düşürüyoruz. Şanlıurfa’nın ve Akçakale’nin en önemli sorunu olan Eğitim sorununu çözelim diye çalışıyoruz. Eğitim üzerine Şanlıurfa’mızı, ilçelerimizi ve köylerimizi yükseltelim. Yatırımlar batıda olacak, insanlarda batıda doyacak anlayışına son verdi Başbakanımız. Nerede ay yıldızlı bayrağımız dalgalanıyorsa; orada yaşayan insanlarımız doyacak dedik” dedi.
AK Parti sayesinde Türkiye’de istikrar sağlandı
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti sayesinde Türkiye’de istikrarın sağlandığını belirten Bakan Çelik, 12 yıldır başı dik bir şekilde dünya devletleri arasında yürüdüklerini ifade ederek, “Birlik, beraberlik, kardeşlik ve kalkınma var. Birileri de istiyor ki; Ukrayna’da ve Suriye’de yaşanan olumsuzluklar Türkiye’ye de sirayet etsin ve iç çekişmelere girsin. Aman! Çok dikkat edelim; bu oyunlara gelmeyelim, parçalı bulutlu hale gelmeyelim. Dün nasıl dimdik durduysak; 30 Mart’ta da dimdik durun gerisine karışmayın kardeşlerim” dedi.
Urfalı ayrım istemez
“Şanlıurfalı kepenklerin inmesini istemez” diyen Bakan Çelik, “Urfalı ayrım istemez; Urfalı birlik ve beraberlik ister. Onun için bu kardeşlik hukukunun ve birliğin devam etmesi gerekiyor. Allah’ın izniyle sizlerle yürüyüşümüzü sürdüreceğiz. Bundan sonra yapılacak olan hizmetler neyse; civar köylerimizdeki vatandaşlarımızda taleplerini alacağız. 1 Nisan itibariyle bu köylerimize hizmet etmek boynumuzun borcudur” şeklinde konuştu.
Başımız dik, bir araya gelmeye devam edeceğiz
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan, ziyaretleri esnasında vatandaşlara yapılan ve yerel yönetimlerde yapacakları hizmetlerle başı dik bir şekilde bir araya gelmeye devam edeceklerini ifade etti.
Konuşmaların ardından taziye evinin açılışını gerçekleştiren Bakan Çelik ve beraberindekiler, taziye evine geçerek civar köylerden gelen vatandaşlarla sohbet ederek, taleplerini dinlediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.