banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Çelik, Çevre yolunu trafiğe açtı

Şanlıurfa’da inceleme ve temaslarını sürdüren Devlet Bakanı Faruk Çelik, Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan ile birlikte Şanlıurfa Mardin karayolu üzerinde bulunan çevre yolunu araç trafiğine açtı.

 

Araç trafiğine kapalı durumda bulunan ve resmi açılışı Başbakan Recep Tayip Erdoğan tarafından gerçekleştirilecek olan çevre yolunu açan Bakan Çelik, Vali Okutan ile birlikte yolu araç trafiğine açtı.

 

Açılış esnasında bir konuşma yapan Bakan Çelik, Gaziantep’ten gelip, Mardin’e, Habur’a; Habur’dan gelip Gaziantep istikametine gidecek olan araçların Şanlıurfa il merkezine girmeden çevre yolunu kullanmalarıyla ilgili önemli olan bu güzergahın resmi açılışının Başbakan Recep Tayip Erdoğan tarafından 21 Mayıs 2011’de yapılacağını belirterek; “Ulaştırma Bakanlığıyla yaptığım görüşmede şu anda yolun trafiğe açılmasında bir engel olmadığını bizzat bakanlık yetkileri bana aktardı. Şu an itibariyle şehrin içine devam eden bu trafiği çevre yolu diyebileceğimiz bu güzergaha aktarmak için düğmeye basıyoruz. Uluslararası ticarete ciddi katkı sağlayacak olan bu güzergahın Şanlıurfalı hemşehrilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

 

Bakan Çelik konuşmasının ardından Vali Okutan ile birlikte makam aracına binerek tamamlanmış olan çevre yolu istikametinden Şanlıurfa’ya geldi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.