banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Çelik “Belediyecilikte Değişim Ve Dönüşümün Simgesi; Ak Parti”

Halfeti merkezde bulunan AK Parti Seçim Bürosu açılışına katılan Bakan Çelik ve Başkan Adayı Güvenç, burada halkın büyük teveccühüyle karşılandı.

Seçim Bürosunda toplanan kalabalıkla selamlaşan Bakan Çelik, yoğun ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, AK Parti Belediyeciliğinin Türkiye’de değişimin ve dönüşümün simgesi olduğunun altını çizdi.

Belediyecilikte AK Partinin marka olduğunu ifade eden Bakan Çelik, Türkiye’de hizmet ve güzelliklerin illerde AK Parti Belediyelerinin olduğunun görüleceğini kaydederek, AK Parti belediyelerinin bulunmadığı illerde ise sıkıntı ve sorunların aşikar olduğunu vurguladı.

‘Artık Şanlıurfa eski Şanlıurfa değil’

Bakan Çelik, konuşmasını sürdürerek, şunları söyledi: “30 Mart Yerel seçimlerine giderken iyi düşünmemiz gerekiyor. Artık Şanlıurfa eski Şanlıurfa değil, Halfeti eski Halfeti değil; Halfeti ve Şanlıurfa bir ve bütün oldu. Büyükşehirin koordinesinde, şemsiyesi altında bütün Şanlıurfa’ya hizmetin sunulacağı yeni bir döneme girmiş bulunuyoruz” dedi.

Bakan Çelik, Halfeti-Bozova yolunun yapılamayacağı, karayolları ağına alınamayacağını söylemlerinin, bu yolların yapılmaya başlamasıyla bu söylemlerin sona erdiğini, bunun kentte sağlanan birlik ve beraberlik sayesinde gerçekleştiğini ifade etti.

Şanlıurfa’ya 3 yılda 8 katrilyonluk yatırımın kentte sağladıkları birlik, beraberlik ve dayanışma sayesinde yapıldığına dikkat çeken Bakan Çelik, “Bundan sonra aynı birliği Halfeti’yle Büyükşehirle ve merkezi yönetimle sağlarsak bunun iki katı yatırımda gelir ve bütün sorunları çözmek mümkündür” şeklinde konuştu.

Yoğun bir ilgiyle karşılanan Celalettin Güvenç ise, “Allah bizi bu sevgiye layık eylesin ve mahcup etmesin” diyerek, Şanlıurfa’nın çehresini değiştirmeye ve insanların mutluluğunu sağlamayı amaç edindiklerini kaydetti.

 

‘Kötü Günlerin Dönmemesi İçin Yola Çıktık’

AK Parti iktidarlarıyla anaların ağıtlarının, ölümlerin ve kavgaların sona erdiğini söyleyen Celalettin Güvenç, “Hiç Şüpheniz olmasın, düşmanlar ne kadar rahatsız olursa olsun. Allah’ın izniyle 30 Mart’ta vereceğiniz dersle bu hizmet kervanı yükselerek devam edecek. Milletin derdiyle dertlenen, bu coğrafyada artık kötülüklerin geriye dönmemesi, anaların ağlamaması, insanların insan haysiyetine ve hakkına yakışır bir hayat seviyesine yükselmesi için bu yola çıktık” dedi.

‘31 Mart Yeni Milat Olacak’

Şanlıurfa ve Türkiye’de gerçekleşen dönüm noktaları ve milatlardan bahseden Celalettin Güvenç, “Başta Başbakanımızın iktidarı milattır. Bakanımızın Şanlıurfa’ya gelip çalışmaya başlaması milattır. Son olarak Allah’ın izni ve sizlerin oyuyla 31 Mart sabahı yeni bir milat olacaktır” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.