banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

Çelik; Bakımlı köyü bakımlı olacak VİDEO

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, İl Özel İdaresi tarafından yaptırılan Battal, Beşikdüzü ve Çamlıdere köy yollarının açılışında kendi köylerine su isteyen Bakımlı köy sakinlerini kırmayarak Bakımlı köyüne geçti.

 

Bakımlı köyünde davullarla karşılanan Bakan Çelik, Su, Kanalizasyon, taziye evi ve diğer ihtiyaçlar için çalışmalar yapılacağını belirterek; “Şanlıurfa çok yerleşim yerlerine sahiptir. Biz köylerimizin sorunlarını çözmek için çalışmalar yapıyoruz. Örnek köy yaptık. Ovacık köyündeki çalışmaları merhale merhale tüm köylerimize uygulayacağız” dedi.

Bakan çelik ve beraberindekiler davullarla uğurlandı.  Bakan Çelik’e Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, İl Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu, milletvekilleri Mahmut Kaçar, Seydi Eyyüpoğlu, Yahya Akman, Mehmet Akyürek, İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez ve kurum amirleri eşlik etti.

Haber: Ömer ASLAN / www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.