banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Celalettin Güvenç kar kış dinlemiyor VİDEO

AK Parti Bozova İlçe Başkanlığı tanışma toplantısında partililere seslenen AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç, bu toplantıların tanışma amaçlı olduğunu, asıl seçim çalışmalarının ilçe belediye adaylarının ve genel meclis üyelerinin belirlenmesinin ardından yoğun bir şekilde başlayacağını ifade etti. Çalışmalar neticesinde Büyükşehir ve İlçe belediyelerini 1 Nisan’da almış olarak bu güzel kenti, köyüyle, ilçesiyle yöneteceklerini belirten Güvenç, Şanlıurfa’yı hak ettiği yere taşıyacakları söyledi.

 

Birlik ve beraberlik içerisinde çok yoğun bir şekilde çalışacaklarını ifade eden Güvenç, “Kişi, çalıştığı kadar var. Ne kadar uğraşırsan, samimiyetle çalışırsan, akıllı bir şekilde mücadele verirsen; hiç şüpheniz olmasın karşılığını alırsınız” dedi.

 

ÇSGB Bakanı Faruk Çelik’in Şanlıurfa’ya gelmesiyle birlik ve beraberliğin yeniden tesis edildiğini dile getiren Güvenç, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın felsefesiyle, hizmet anlayışıyla yeni bir çalışma ruhunun Şanlıurfa’da ikame edilmesi gerektiğini vurguladı. Kutsal olan Devlet yerine, Kutsal olan insan anlayışı ile Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın anlayışıyla çalıştıklarını söyleyen Güvenç, “Asıl olan köylünün, kentlinin mutluluğu, bir devlet insanını kucaklarsa, mutlu ederse, insanını sayarsa değerli olur. Devletin varlık sebebi millettir. Millet iyi olursa devlet iyi olur dedik. Devletin kapıları millete açılmalıdır” dedi.

Şanlıurfa’nın büyümesi ve marka şehir olması için daha fazla çalışmalarının gerekliliğine değinen Celalettin Güvenç, “Asla bu iş tamam demeyecek Bozovalı, Şanlıurfalı. Bu iş bitti demeyeceğiz. Daha çok yolumuz var. Yerel seçimlerde, bu kutlu kervana, demokrasi yürüyüşüne, halk yürüyüşüne, güçlü devlet olma yolunda yaptığımız hizmet kervanına Şanlıurfa’dan, Bozova’dan güçlü bir destek vermemiz lazım” dedi.

Büyükşehir yasasının önemine değinen Güvenç, artık millete ve halka güvenin tam olduğunu, yerel parlamento ile kendi kararlarını ve hizmetlerini istekleri doğrultusunda gerçekleştirilerek, birlik ve beraberlik içerisinde Şanlıurfa’nın kalkınması için çalışılması gerektiğini kaydetti. Büyükşehir yasasıyla kazanılan hakların demokrasi adına atılmış önemli bir adım olduğunu söyleyen Güvenç, halk iradesine saygı ve yerel iradenin bir elden kalkınması, yürütülmesi bakımdan da çok önemli olduğunu vurguladı.

 

Seçilmiş Büyükşehir Belediye Başkanının yıllık yaklaşık 1 Milyar TL’lik bir bütçe ile şehri yöneteceğini belirten Güvenç, yapılacak olan yerel seçimin tarihi bir önem taşıdığını ifade ederek, Şanlıurfa’ya yatırım açısından çok önemli katkı sağlayacağına söyledi. Sadece Bozova için oy kullanılmayacağını belirten Güvenç, Şanlıurfa’nın da geleceği için oy verileceğini önemle dikkat çekti.

 

Şanlıurfa’nın birçok sorununu beş yıllık süre içerisinde çözmek için gece gündüz demeden çalışarak, ekip ruhuyla kente hizmet edeceklerini söyleyen Celalettin Güvenç,  “Yaşanabilir ve cazip bir kent için çalışalım. Potansiyeli yüksek olan Şanlıurfa’yı Türkiye’nin il beş kenti arasına taşıyalım” dedi.

 

Güvenç, “İnsanlara hayırlı olanın; insana en iyi hizmet eden”dir anlayışla çıktıkları yolda çok çalıştıklarını belirterek; “Mevki, makam peşinde koşmuyoruz.  AK kadrolarla hizmet için yola çıktık” dedi. Seçime kadar olan üç aylık süreyi iyi değerlendirerek köy köy, mahalle mahalle, sokak sokak, gezilmesi gerektiğini anlatan Güvenç, “Ulaşamadığımız, gönlünü kazanamadığımız bir tek kardeşimiz kalmamalıdır. Çünkü geçmişte yaşanan kötü örnekleri düşünüyorlar. Bizi hala onlar gibi düşünenler var. Biz onlar gibi değiliz. Bunu anlatmamız lazım. Biz hataları ve geçmiştekileri asla tasvip etmiyoruz. Kötü günler geride kaldı. Asıl olan millettir diyoruz. Ama bunu anlamayanlara, duymayanlara bunu anlatmak AK Partinin, AK kadrolarının işidir. Benim işim, başkanımızın işi, gece gündüz yok. Gece 12, sabah 6 dahi olsa gidip teyzemize, amcamıza, üniversiteliye, vatandaşımıza anlatacağız” dedi.

İlçe Belediyesi Aday adaylarına seslenen Güvenç, birlik ve beraberlik içerisinde çalışılarak, aday olamayanlardan da çeşitli şekilde değerlendirme imkânlarının mevcut olduğunu ifade etti. Bozova’dan, Şanlıurfa’dan yeni bir heyecanla aydınlık geleceğe nefes vereceklerini söyleyen Güvenç, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın demokrasi yürüyüşünü Şanlıurfa’dan güzel bir sonuçla taçlandırılması gerektiğini dile getirdi.

 

Tanışma toplantılarının ardından salonda yer alan partililer ve vatandaşlarla soru cevap şeklinde sohbet eden Güvenç, sorunlara için gerekli çalışmaların yapılarak, programlarında yer alacağını ifade etti.

 

Bozova'da muhtar Mustafa Taşçı 'Tayyip Baba' isimli bestesini okudu.

 

Salonda bulanan bir vatandaşın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a yazdığı şiiri okumasının ardından toplantı sona erdi.

 

AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez ise, Güvenç’in adaylığın açıklanmasının ardından teşkilatlarıyla bir araya gelmek istediklerini vurgulayarak, “Adayımız 2 yılı aşkın ilimizde Valilik yaptı. Halktan ve halkın içinde oldu. Devletin soğuk yüzünü bize yansıtmadı. Protokol valilisi olmadı. Halkın içinde köylünün yanında oldu. Aynı gün merkez ilçelerimizi ziyaret ettik. Ardından diğer ilçelerimizi ziyarete başladık” dedi.

 

Bozova AK Parti Teşkilatı ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayının tanışma toplantısı düzenlediklerini belirten Bozova İlçe Başkanı Mustafa Yaşar; “Adayımıza, ilçemize ve ilimize hayırlı olsun” dedi.

 

Tanışma Toplantına AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç’e; İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, Başkan Yardımcısı İsa Kızıldemir, İl Yönetiminden Erdal Ural, Gürkan Billurcu, Metin Çadırcı, Kadın Kolları Başkanı Aysel Göncü eşlik etti.

 

Toplantının ardından Celalettin Güvenç ve Yusuf Eğilmez ile berebarindekiler, Bozova’ya bağlı Bağlıca köyüne geçerek Başbakan Erdoğan tarafından canlı bağlantı ile Ankara’da toplu açılışı yapılan 113 tesisten biri olan Şanlıurfa Suruç Ovası pompa sulaması sağ ve sol sahil ana kanalı ile taş basan depolaması projesinin açılışına katıldılar. Suruç Ovası Pompaj Sulama kanallarının açılış törenine canlı bağlantı ile bağlanan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç’in valiyken yapılan çalışmalarda çok emek verdiğini söyleyerek, hayırlı olması temennisinde bulundu.

 

Yoğun kar yağışı altında ilçe ziyaretlerini sürdüren Celalettin Güvenç ve beraberindekiler daha sonra Şanlıurfa’ya geçti.

 

VİDEO

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.