banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

C.Cahit Coşkun hızlı çalışıyor


Has Parti Genel Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş'u makamında ziyaret eden, Has Parti Karaköprü Belde Başkanı C.Cahit Coşkun ve Has Parti Karaköprü Belde Teşkilatı Tanıtma Başkanı Mustafa Say, Genel Başkan Prof. Dr. Numan Kurtulmuş ile bir süre görüştüler.
Has Parti Karaköprü Belde Başkanı C.Cahit Coşkun, Karaköprü Beldesi ile ilgili Genel Başkan Prof. Dr. Numan Kurtulmuş'a bilgi verdi.
Has Parti Genel Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Karaköprü Belde Başkanı Coşkun'a ve Yönetim kurulu üyelerine başarılar dileyerek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Has Parti Karaköprü Belde Başkanı C.Cahit Coşkun, kendilerini kabul eden Genel Başkan Kurtulmuş'a teşekkür etti.
ziyaretten sonra Has Parti Karaköprü Belde Başkanı C.Cahit Coşkun,Has Parti Genel Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş'a Bakır işlemeli Has Parti amblemi hediye etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.