banner2
Öne Çıkanlar URFASPOR Michel Mboula 1899 Hoffenheim Ev alımında kapora dolandırıcılarına paranızı kaptırmayın URFADA TRAFİK KAZALARI

Büyükşehir'e Yeni Genel Sekreter Yardımcısı

Şanlıurfalı olan Kaymakam Abdulkadir Okay şu an Ardahan İli Hanak İlçe Kaymakamlığını yapmaktadır.

Edindiğimiz bilgilere göre Okay'ın Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcılığı için atama yazısı çıkmış. görevine ise 28 Haziran 2014'de başlayacak.

ABDULKADİR OKAY'IN ATANMASI ÖZÇINARI RAHATLATACAK!

Yeni Genelsekreter Yardımcısı Abdulkadir Okay'ın atanmasıyla Aralarında İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı, Fen işleri, Emlak ve istimlak, Bilgi teknolojileri, Zabıta ile Basın yayın ve halkla ilişkiler gibi birimlerin bulunduğu altı daire başkanlığının bağlı bulunduğu Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Emin Özçınar'in iş yükünün hafiflenmesi bekleniyor.

Abdulkadir Okay Kimdir?

Şanlıurfa'nın Akçakale İlçesi'nde 1979 yılında doğdu. 1998 yılında İstanbul üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü'nü kazanarak 2003 yılında mezun oldu. 2004 yılında Maliye Bakanlığı Milli Emlak denetmen yardımcısı olarak çalışma hayatına başladı. 2007 yılında Edirne Kaymakam adayı olarak Mülki İdare Amirliği sınıfına geçti. Sakarya Kaynarca, Gaziantep Karkamış, Edirne Enez ve Meriç ilçelerinde kaymakam vekillikleri yaptı. 2008 yılında bir yıl süreli A.B.D'de bulundu. University of Central Florida dil öğrenimi ve liderlik programına katıldı. İyi derecede İngilizce bilmektedir.

www.balikligol.com /ÖZEL HABER

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.