banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç MHP ABD

Büyükşehir yıkıma başladı VİDEO

Emlak ve İstimlak Daire Başkanlığı bünyesinde kentsel dönüşüm alanı olan eski hal pazarında teslim edilen bağımsız işyerlerinden 7 tanesi çevre güvenliği alınarak güvenli bir şekilde yıkımı gerçekleştirildi.

 

Şanlıurfa’nın en önemli kentsel dönüşüm merkezlerinden biri olan eski sanayi sitesi ve çevresinde bulunan eski hal pazarında bulunan esnafla anlaşmaların sürdüğü, bunlardan eski hal pazarı bölgesinde bulunan 68 bağımsız işyeri ile anlaştıklarını belirten Emlak ve İstimlak Daire Başkanı Yahya Ürün, iş yeri sahipleri tarafından teslim edilen 7 tanesinin yıkımını belediye olarak geçekleştirdiklerini belirtti.

 

            Kalan işyerlerin ise peyderpey yıkımın yapılarak kentsel dönüşüm alanın dönüşümüne hazırladıklarını belirten Emlak ve İstimlak Daire Başkanı Yahya Ürün, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Celalettin Güvenç’in talimatları doğrultusun  kentin merkezinde bulunan kentsel dönüşüm alanını Şanlıurfalıların daha modern bir yaşam merkezine kavuşması için çalıştıklarını ifade etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.