banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Tomas Wiesner Kaan Kairinen Martin Vitik

Beraber Kameraların karşısına geçtiler


Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, geçtiğimiz günlerde görevine başlayan Vali Güngör Azim Tuna'yı makamında ağırlayarak, Büyükşehir Belediyesinin il genelindeki çalışmaları ile ilgili bilgiler verdi. Büyükşehir Belediyesi'nin il merkezinin yanı sıra 13 ilçe ve 3 bin kırsal bölgeye hizmet ulaştırdığını aktaran Başkan Çiftçi, görüşmenin ardından Vali Tuna ile birlikte basın açıklaması düzenledi.
Basın açıklamasında ilk olarak vatandaşların Kadir Gecesini kutlayan Başkan Nihat Çiftçi, "Şanlıurfa'da yaşayan tüm halkımıza hizmetin en iyisini sunmaya çalışıyoruz. Bu anlamda bugün sayın Valimiz Güngör Azim Tuna'yı konuk ettik. Kendisine gerek ilimiz ile gerekse Büyükşehir Belediyesi ile ilgili bilgiler aktardık" dedi.
BAYRAMDA ULAŞIM ÜCRETSİZ OLACAK
Kadri Gecesi dolayısıyla toplu taşıma araçlarının ücretsiz olarak sahur vaktine kadar hizmet vereceğini sözlerine ekleyen Başkan Çiftçi, ayrıca Ramazan Bayramı'nın birinci ve ikinci günleri de yine aynı ücretsiz hizmetin sunulacağını belirtti.
BAYRAMLAŞMA PROGRAMI SUKAY'DA YAPILACAK
Konuşmasında Ramazan Bayramı öncesi Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmalarını sürdürdüğünü de dile getiren Başkan Çiftçi, "Bayramın ikinci günü bayramlaşma programımız olacak. SUKAY tesislerinde saat 13.30'da Bakanımız, milletvekillerimiz, tüm ilçe belediyelerimiz, Büyükşehir Belediyemiz , Sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlarımız ile bir araya geleceğiz. Ben sayın Valimize ziyaretinden dolayı tekrardan teşekkür ediyorum ve tüm vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını kutluyorum" diye konuştu.

VALİ TUNA, "ŞANLIURFA'DA OLMAKTAN MUTLUYUM"
Şanlıurfa'yı tanımak adına ziyaretlerini sürdürdüklerini söyleyen Vali Güngör Azim Tuna ise Büyükşehir Belediyesi'nin 13 ilçe ve 3 bin kırsal bölgeye hizmet götürmekle ilin potansiyelinin ortaya çıktığını söyledi.
Vali Tuna, "Şanlıurfa'da olmaktan dolayı mutluyum. Urfa'yı derinlemesine tanımaya çalışıyorum. Bugün beledimizi ziyaret ettik ve Başkan Sayın Nihat Çiftçi'ye teşekkür ediyorum. Belediyenin Şanlıurfa'nın geleceğine yönelik hayata geçirdiği ve planladığı önemli projelerden bilgi aldık. İnşallah bu projelerin de bitimini görmek bizlere kısmet olur. Temennimiz ülke olarak huzurumuzun, güvenliğimizin sağlandığı, milli gelirimizin daha da yükseldiği, üretimi ile istihdam seviyesi ile daha iyi olacağı günleri hep birlikte görmektir. İl bazında ise Urfa'nın eğitim, kültür, sosyal statüsü ile tercih edilen bir şehir olması hedefine ulaşmaktır. Bunlar bizim ortam ve önemli hedeflerimizdir. Bunun için el birliği ile çalışmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.
Basın toplantısının ardından Başkan Çiftçi ve Vali Tuna, il genelinde yapımı devam eden bölgelerdeki projeleri yerinde görmek için bir dizi temaslarda bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.