banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Teknik Direktör Cihat Arslan Enver Sedat Yahlizade Bıcak Kesmetaş köyleri

Büyükşehir bayramda da çalışmalarını sürdürdü

Kurban Bayramında dahi mesaisini sürdürerek gerçekleştirdiği plan çerçevesinde çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, dur durak bilmeden Şanlıurfa'nın gelişimi ve dönüşümünde büyük çalışmalara imza atıyor.

 

Kent genelinin bir çok noktasında Büyükşehir Belediyesi tarafından sürdürülen dev projelerin yapım çalışmalarını inceleyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili İsa Kızıldemir, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgiler aldı.

 

ilk olarak Şanlıurfa-Diyarbakır yolunda yapımı devam eden 2 adet köprülü kavşağın yapım çalışmalarını inceleyen Başkan Vekili Kızıldemir ardından yapımında sona gelinen 80 dönümlük Selahaddini Eyyübi parkında incelemelerde bulundu.

 

Çalışmaları sürdüren işçiler ve mahalle sakinleri ile bir araya gelerek geçmiş bayramlarını kutlayan Başkan Vekili Kızıldemir, ardından Haliliye ilçesini Karaköprü'ye bağlayacak olan 2 adet çelik köprünün ve ana bağlantı yollarının yapım çalışmalarını inceledi.

 

Son olarak GAP Vadisi Projesinin 1.etap çalışmalarını inceleyen Başkan Vekili Kızıldemir, Projelerin  tam hız ilerlediğine dikkat çekti.

www.balikligol.com 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.