banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Gabon Haliliye Belediye Başkan Adayı Mustafa Hekimoğlu akçakale Belediye Başkanlığı

Bursa'nın incisi, Şanlıurfa'nın birincisi

Kestel’de kendisini karşılamaya gelen yaklaşık bin kişiye hitap eden Bakan Çelik, “Seçimde verilen güven oyundan dolayı 73 milyon vatandaşımıza teşekkür ediyorum. Peygamberler şehrinde seçim kampanyası yürüttük. Oy veren bütün kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Şanlıurfa’ya gittiğim günden itibaren her gün Bursa’ya akın eden kardeşlerime teşekkür ediyorum. Burada yapılan hizmetleri gelip Şanlıurfa’da anlatan Bursalı kardeşlerim, bu hizmetleri gelip orada anlatarak Şanlıurfa ile Bursa’yı kardeş yaptınız. Hepinize ayrı ayrın teşekkür ediyorum” dedi.

 
“ŞANLIURFA BURSA GİBİ OLACAK”
 
Şanlıurfa’da seçim çalışmalarına başlarken ‘Bursa’da ne varsa Şanlıurfa’da da o olacak’ dediklerini dile getiren Bakan Çelik, “Projelerimizi Şanlıurfa’da ona göre yaptık. Şanlıurfa da inşallah Bursa gibi olacak. Bursa’da seçim döneminde partimizin değerli büyüğü Başbakan Yardımcımız Bülent Arınç’ı Bursalılar’ın bağrına basmasından dolayı sizlere ayrıca teşekkür ediyorum. Bizler insanımızın her zaman hizmetinde olacağımızı bilmenizi istiyorum. Seçimlerin Bursamıza, Şanlıurfamıza ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.
 
Bakan Çelik’i karşılama sırasında ‘Bursa’nın incisi, Şanlıurfa’nın birincisi, babaocağına hoşgeldin’ pankartı dikkat çekti.

 
Konuşmaların ardından konvoy eşliğinde Bursa’ya hareket eden Bakan Çelik’i karşılamaya gelenler arasında Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, Büyükorhan Belediye Başkanı Selami Selçuk Türkmen, Kestel Belediye Başkanı Yener Acar, AK Parti Milletvekilleri İsmet Su, Tülin Erkal Kara ile AK parti eski Milletvekili Mehmet Emin Tutan katıldı. Bursa Olay

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.