banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Ürdün Teknik Direktör Cihat Arslan Ziylan

Bülent Gedikli; CHP karşı çıkıyorsa iyi bir şey yapılıyor demektir
Bir dizi temaslarda bulunmak üzere geldiği Şanlıurfa’dan ayrılırken havaalanında gündeme dair soruları yanıtlayan Ekonomiden Sorumlu Parti Genel Başkan Yardımcısı Bülent Gedikli; “Eğitim reformu gereklidir. 2023 hedefimize Türkiye’yi taşıyacak genç neslin iyi donanımlı ve yetenekli olması lazım. Bakıyorum da yeni nesil hem yetenekli hem de çok zeki. Türkiye genç nüfusa sahip, Şanlıurfa ise nüfusu ile genç illerimizin başında geliyor. Eğitim reformu ile birlikte bu gençlerimizi daha iyi donanımlı bir hale getirmesini sağlayacağız. Mili Eğitim komisyonundan geçen 4+4+4 eğitim sistemi sayesinde ara eleman sıkıntısı da giderilmiş olacak. Biz bu zeki ve yetenekli neslin önünü açmaya çalışırken maalesef muhalefet yine sahneye çıktı. Bir şeyin milletimizin menfaatine olup olmadığını anlamak için CHP’n in tavrına bakmak yeterlidir. Bizim yaptığım bir işe CHP karşı çıkıyorsa bu iyi bir şeydir. Eğer yapılan işe şiddetle karşı çıkıyor, gürültü yapıyorsa bu kesinlikle doğru bir iştir. Ülkemizin ve milletimizin menfaatinedir” diyerek CHP’nin ülke yararına olan tüm düzenlemelere karşı çıktığını belirtti.



4+4’ten sonra isteyen öğrencilerin açık öğretimden eğitimlerine devam edebileceklerini belirten Gedikli; “Genç neslin daha iyi donatılması için 4+4+4 eğitim sistemi gereklidir. 12 yıl zorunlu eğitim diyoruz. Ancak 4+4’ten sonra isteyen öğrenci açık öğretimden eğitimine devam edebilecek” dedi.



AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bülent Gedikli’ye, AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, günün anısına mırra takımı hediye etti. Bülent Gedikliyi’yi AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez’in yanı sıra İl Başkan Yardımcıları havaalanına kadar eşlik ettiler.  Gedikli, Siverek, Eyyüpnebi, Viranşehir ve Şanlıurfa il merkezindeki iki günlük temaslarının ardından Şanlıurfa’dan ayrıldı.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.