banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Bülent Gedikli AK Parti İl Başkanlığını Ziyaret Etti
Hafta sonunda Güneydoğu programı yaptığını, Adıyaman’dan sonra Şanlıurfa’ya gelerek bir dizi temaslarda bulunacağını belirten Bülent Gedikli; “Biz AK Parti olarak yerimizde oturarak siyaset yapmıyoruz” dedi.



Ekonomiden sorumlu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bülent Gedikli, AK Parti İl Başkanlığında AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez karşılarken, Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan, Bozova Belediye Başkanı  Hasan Arusoğlu, Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Gençlik Kolları Balkanı Av. Osman Uludağ ve teşkilat üyeleri ile bir toplantı yaptı.



Şanlıurfa’nın gönlünde çok anlamlı bir yer olduğunu belirten Bülent Gedikli; “Son seçimde Aday aday belirleme komisyonundaydım. Hem aday adaylığı dönemi hemde seçimde bereketli bir ilimiz oldu. Şanlıurfa her zaman değer verdiğimiz ve önem verdiğimiz bir ilimizidir. Şanlıurfa tarihi, turistik olarak öyle bir günde gezileceği bir il değildir. Milletimiz Türkiye genelinde % 50 oy vererek istikrardan yana tercih kullanmıştır. Hep istikrar diyoruz. Aslında ne kadar istikrar desek azdır.  Siyasi istikrar peynir ekmek gibi elzemdir. Daha önce siyasi istikrardan Türkiye çok çekti. Ne krizler yaşadık. İşte bugün milletimiz kriz istemiyoruz diyor” dedi.



Eskiden firmaların batışı varken, şimdi ise ülkelerin batışı diye bir kavram ortaya çıktığını belirten Gedikli; “Batan ekonomilerin yanında Arap Baharı ile birlikte Ortadoğuda değişen rejimler var. Yanı başımızda Suriye’deki olaylar var. Yakından takip ediyoruz” dedi.

Toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti. Toplantı yaklaşık 2 saat sürdü. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.