banner2
Öne Çıkanlar Aşağı Koçlu Urfa Patlıcanlı Kebabı Şanlıurfaspor 1- 4 Pendikspor Zayıflamak için limon kabuğu mucizesi Hızlı Cüz Okuma Hatmi Şerif cüz 1

Bülent Arınç: Adıyaman terör kenti değildir

Eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Kâhta’da AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışına katıldı. Burada konuşan Arınç, Adıyaman’ın terör kenti olarak anılmasını alçaklık olarak niteledi.

Mustafa Kemal Caddesi’nde seçim koordinasyon merkezinin açılışına beraberindeki heyet ile katılan eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, burada halka hitap etti.

Adıyaman’ın terör kenti olmadığını dile getiren Arınç, “Adıyaman terör kenti değildir. Adıyaman’ı terör kenti olarak anmak alçaklıktır. Doğusuyla, batısıyla hiçbir il ve ilçemiz terörle anılamaz.” dedi.

7 Haziran seçimlerinde şefkat tokadı yediklerini söyleyen Arınç, “Açık yüreklilikle söylüyorum; eksiğimiz de vardı, kusurumuz da vardı, hatamız da vardı, yanlışlarımız da vardı.7 Haziran’da millet kulağımızı çekti, şefkat tokadı vurdu,  sendeledik.” ifadelerini kullandı.

Arınç son olarak, HDP ve diğer siyasi partilerin birbirlerini desteklediklerine şahit olduklarını, 1 Kasım seçimlerinde de halk iradesinin sandığa yansıyacağını sözlerine ekledi.  (Ömer Faruk AYDIN / Mehmet EREN - İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.