banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Urfa'daki Sendika temsilcileri AK Partiyi ziyaret ettiler

 Beyazgül de Bu Demokratik mücadele de tüm siyasi Partilerin STK’ların birlikte hareket ederek önemli mesajlar verdiklerini belitti.
AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül STK’larla yaptığı toplantıda şunları söyledi. “15 Temmuz günü yapılan müdahalelerden sonra halkımız meydanlarda oldu. Darbeye karşı olması gereken stratejik noktalarda oldular. Bugün darbecilerinde itirafı halkın tepkisi, karşı koyması birçok oyunu bozduğu yönündedir. Bu nedenle sizinde bizimle beraber hareket ettiğinizi çok iyi biliyoruz, yakından takip ediyoruz, meydanlarda sizleri görüyoruz teşekkür ediyoruz. Elbette her şey bitmiş değil, diyerek konuşmalarına devam etti.
İkinci Bir Emire Kadar Meydanlardayız
Tehlikenin atlatıldığını düşünüyorum ama baş Komutanımızın, Cumhurbaşkanımızın emri meydanlarda kalmaya devam edin diyor. İkinci bir Emire kadar halkımız ile birlikte meydanlardayız. Bu çok önemli, biz meydanlarda geceleri kalmaya devam ediyoruz. Sizleri her gece orada görüyoruz ama rehavete kapılmamamız gerektiğini tarihi tecrübelerimiz bizlere göstermiştir. Bu nedenle hassasiyetimiz devam etmektedir. Bugüne kadar yaptığınız bütün gayretlerden, çalışmalardan, birlikteliğimizden Demokrasiye olan katkılarınızdan dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum. Bugünden itibaren aslında bakarsan bize düşen büyük kafa karışıklıkları vardı. Tekrar çocuklarımızın eğitimi üzerinde çok durmalıyız. Maddileşmekten kurtarmalıyız, bu milleti. Elbette ki Ülkenin refah içerisinde yaşaması lazım ama sadece bir maddi hayat sunumu batı tarzı bir hayattır. Bizim hayatımız elbette maddi, refah, Osmanlı döneminde üst düzeydi ama bunu destekleyen bir manevi kalkınmaya her birimiz bulunduğumuz yerden önem vermeliyiz. Esas bu işin başlangıcını 28 Şubatta gördük İmam Hatipleri kapattılar, Kuran kurslarımızı kapattılar, Camilerimizi kimsesiz yapmaya çalıştılar, dini değerlerimizle oynamaya devam ettiler. Bundan sonra manevi imar noktasında, maddi imar noktasında birbirimizi destekler şeklinde maddi ve manevi kalkınmayı birlikte yürütmemiz lazım. Burada STK’ların hepsine görev düşüyor. Çocuklarımız var eğer onları inançlı ve imanlı yetiştirmediğimiz takdirde yine bu emperyalist grupların ellerine düşürürüz dedi”.
Memur-Sen Şube Başkanı İbrahim Coşkun yaptığı açıklama da şunlara değindi. “Bu darbeci, cuntacı zihniyete karşı hepimizin ayaklanması gerekir. 15 Temmuz akşamı açıklandığı zaman biz ve tüm hizmet kolu Başkanlarımız, tüm İlçelerimiz, kendi üyelerimiz genel merkezimizle irtibat halinde olarak koordinasyon halinde önce Rabia meydanına sonra AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığına geldik. Kendimize dedik ki gün bu gündür çünkü bu gece ses çıkarmaz isek meydanlara inmez isek bundan sonra bir şey yapmamıza da gerek yok. Allah razı olsun halktan, milletten bu işe sahip çıktılar gönülden o cefakârlığı, o fedakârlığı, o dik duruşu, o yiğitliği yapıyorlar dedi”.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.