banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Eyyübiye Kaymakamı Oktay Kaya karbonmonoksit Balıklıgöl

Bucak Ailesi AK Partiye Geçti VİDEO

Büyük bir kalabalıkla ak parti seçim bürosuna gelen Bucak ailesine parti rozetlerini Hilvan Belediye Başkanı ve AK Parti belediye başkan adayı Aslan Ali Bayık ile AK Parti Hilvan ilçe teşkilat başkanı Hanif Düzme taktı

 

Bucak ailesinin ak partiye geçmesiyle beraber AK Partinin daha da güçlendiğini ifade eden ak parti Hilvan ilçe başkanı Hanif Düzme “ Bucak ailesinin partimize geçmesi bize şereflendirmiştir. Bizde, partimize katılan Bucak ailesini şerefle kabul ediyoruz. Hilvan’da istikrarın devamı için Hilvan’ın en büyük partisi olan AK Partinin iktidarının sürmesi lazım” dedi

 

Hilvan’ın önde gelen ailelerinden bucak ailesinin ak partiye katılmasını memnuniyetle karşılayan Hilvan Belediye Başkanı ve AK Parti belediye başkan adayı Aslan Ali Bayık “ Her geçen gün giderek büyüyoruz. Çünkü Hilvan halkı yapılan hizmetleri gördü ve bu hizmetlerin devam etmesi için bize destek çıkıyorlar. Bu nedenle Bucak ailesi ve Ovacık Köyü sakinleri bugün aramıza katılarak bize güç vermişlerdir” dedi.

 

Büyük alkışlarla parti rozetlerinin takılmasının ardından partililer birlik ve beraberlik için poz verip, bu birlikteliğin hayırlı olmasını dilediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.