banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Bu Meydanda İlk Mitingi Başbakan Erdoğan Yapacak

Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, Topçu Meydanı’nda yürütülen üstyapı çalışmalarını denetledi.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Şanlıurfa ziyaretinde gerçekleştireceği mitingin Topçu Meydanı’nda yapılması için çalışmaların aralıksız şekilde sürdürüldüğünü ifade eden Fakıbaba, Urfa’yı meydanlar kenti yapma yolunda ilerlediklerini söyledi.
Fakıbaba, “Topçu Meydanı’ndaki çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor. Amacımız inşallah Sayın Başbakanımız geldiğinde bu meydanda ona miting düzenlemek bu bağlamda bütün çalışmalar aralıksız sürüyor. Çalışma arkadaşlarım bütün güçlerini sarf ediyorlar. Onlara yürekten teşekkür ediyorum. Zaten her seferinde söylüyorum. Hakikaten kent olarak meydanları en bol olan kentler haline geldik. Samsat Meydanı, Topçu Meydanı, Haleplibahçe Meydanı, Beykapısı Meydanı, Cumhuriyet Meydanı bunları inşallah birkaç ay içerisinde bütün hemşerilerimiz görecekler. Dünde Haleplibahçe Meydanı’ndaydık. Orada çalışmalarımız devam ediyor. Bunlarla şehrimiz çağdaş yaşanabilir bir şehir haline gelecektir” dedi.
Topçu Meydanı’nda yapılan incelemenin ardından Başkan Fakıbaba, Diyarbakır Yolunda yürütülen asfaltlama çalışmalarını denetledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.