banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Gabon Urfa Yumurtalı Köfte Haliliye Belediye Başkan Adayı Mustafa Hekimoğlu

Bu logolar sergilenecek
Şanlıurfalılara hesaplı alıveriş imkanı sunmakla kalmayıp,  sanatsal, kültürel ve sosyal etkinliklerle de buluşturarak, sanatseverlerin çekim merkezi haline gelen Şanlıurfa Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi,   Eyyübiye Belediyesi'nin logo tasarım yarışmasının sergisine ev sahipliği yapacak. 
 
45 Logo Tasarımı Sergilenecek
Piazza'nın zemin katındaki etkinlik alanında, 20 Haziran Cuma günü saat 14.00’de Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci tarafından açılışı yapılacak olan sergide, finale kalan 45 logo yer alacak. Belediyecilik hizmetlerine halkın katılımını esas alan merkez Eyyübiye Belediyesi’nin sergisi 3 gün süreyle gezilebilecek. 
 
276 eser arasından seçildi
Eyyübiye Belediyesi’nin 29 Nisan-9 Mayıs tarihleri arasında düzenlediği logo yarışmasına toplam 141 tasarımcı 276 eserle katılmış ve tüm eserleri büyük bir titizlikle inceleyen jüri tarafından 45 eser finale kalmaya hak kazanmıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.