banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Bu köy seçimi boykot edecek

Siverek ilçesine 16 kilometre uzaklıkta 2 bin seçmeni bulunan Kapıkaya (Bab) köyü, siyasilerin hiçbir sorunlarına çözüm bulamadıklarını ileri sürerek, 10 Ağustos 2014 tarihinde yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimleri için sandık başına gitmeme kararı aldı.

 

Kapıkaya Köyü Muhtarı Sefer Keskin, seçim çalışmaları için hiçbir siyasi parti ile temsilcileri ile görüşmeyeceklerine vurgu yaparak, “Kapıkaya köyümüz 1999-2014 yılları arasında 15 sene belde olmasına rağmen hiçbir hizmet görmedi. Köyümüzün yol, elektrik, su, sağlık ve eğitim sorunu var. Siyasiler sadece seçim zamanında bizi hatırlıyorlar. Seçim bittikten sonra kimse gelip bizi sormuyor. Bizde siyasilere tepki amacıyla cumhurbaşkanlığı seçimi için sandık başına gitmeme kararı aldık. Kararımız kesindir.” dedi.   

(Abdurahman Uğurlu - İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.