banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Onur Bilgen

Bu Kasetler MHP'yi Baraj Altında Bırakır

MHP'yi dün sarsan kaset skandalının yankıları sürerken, ortaya MHP'lileri şoke edecek yeni bir iddia daha atıldı. İddiaya göre MHP'de dün yaşanan kaset skandalı bir başlangıç ve sırada aynı içerikte MHP'lilerin seks görüntülerinin yer aldığı 8 kaset daha var.

MHP dün Genel Başkan Yardımcıları Adana Milletvekili Recai Yıldırım ile Kırşehir Milletvekili Metin Çobanoğlu'nun internete düşen skandal görüntüleriyle sarsıldı. Bahçeli, skandalın hemen ardından liderlik örneği sergileyerek bu iki yöneticiye prim vermedi ve aynı gün görevden aldı. Bununla da yetinmeyen Bahçeli, bu iki ismi milletvekili adaylığından da çekti.

Ancak Bahçeli'nin bu hamlesi parti tabanını rahatlatmış gibi görünse de partiyi önümüzdeki günlerde daha büyük skandalların beklediği ileri sürüldü.  Söz konusu iddianın sahibi ise, bugüne kadar söyledikleri doğru çıkan Tevfik Diker.

8 KASET DAHA YOLDA

Rotahaber'e açıklama yapan Tevfik Diker, MHP'li yöneticilere ait 8 kasetin daha olduğunu belirterek, bunların önümüzdeki günlerde ve seçime kısa bir süre kala peşpeşe yayınlanacağını ileri sürdü. Kasetlerin kimlere ait olduğunu ise Bahçeli'nin istemesi halinde kendisine açıklayacağını kaydeden Diker, bu kasetlerin yayınlanması halinde MHP'nin baraj altında kalabileceğini de ileri sürdü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.