banner2
Öne Çıkanlar Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Şanlıurfa Balıklıgöl Kurtuluşspor Beziki Derneği Paylaşan Eller

Bu kadarı da olmaz cinsten!!!

MHP Başkale teşkilatı BDP’ye katıldı

MHP’nin Başkale teşkilatı istifalarla sarsıldı. İlçe Başkanı ve teşkilatı istifa ederek BDP’ye katıldı. İstifanın ilginç gerekçesini ilçe başkanı açıkladı.

MHP Başkale İlçe Başkanı Ömer Bozkurt ile ilçe teşkilat yönetimi, partilerinden istifa ederek Barış ve Demokrasi Partisi’ne (BDP) geçti.

Bozkurt ve yönetimi istifa dilekçesini, İlçe Seçim Kuruluna teslim etti. Bozkurt ve beraberindeki yönetim, daha sonra BDP’nin desteklediği bağımsız milletvekili adayı Kemal Aktaş’ın seçim bürosuna giderek BDP’ye katıldıklarını bildirdiler.

BDP seçim bürosunda gazetecilere açıklama yapan Bozkurt, ’’Bundan sonra düzen partilerinde değil, artık halkımın yanında olmak istiyorum. Artık yolumuza BDP’de ile devam edeceğiz’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.