banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Erdoğan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan PTT 1. Lig

Bozovalı Muhtardan AK Parti müziği

Şanlıurfa’da seçim çalışmaları hızla devam ederken, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı ve Devlet Bakanı Faruk Çelik’in katılımı ile bugün Bozova’da seçim bürosunun açılında Muhtar Mustafa Taşçı bir sürpriz yaparak "AK PART İÇİN SEÇİM MÜZİĞİ HAZIRLAYIP OKUDU",

 

 AK Parti  Milletvekili adayları, İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, yardımcıları, Metin Çadırcı, Erkan Sözen, İsa Kızıldemir, Mehmet Büyükfırat, Uryan Arusoğlu, İl Yönetiminden Mehmet Eriten, Ahmet Aslan, Bozova AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Yaşar ve partililer katıldı.

 

Bozova Yavuz Selim Mahallesi Muhtarı Mustafa Taşçı’nın Sanayi Caddesinde açtığı seçim bürosunda sözleri ve müziği kendisine ait olan "AK PARTİDE BİRLEŞELİM" parçesi güne damgasını vurdu.

 

İŞTE AÇILIŞ VE MUSTAFA TAŞÇI’DAN AK PARTİ MÜZİĞİ!...

 

  TIKLAYINIZ!...

 


Untitled balikligol_com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.