banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl haber Haliliye Sanlıurfa

Bozova Belediyesi Muhtarlarla Bir araya Geldi

Bozova Belediyesi kırsal mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek istişare toplantısı gerçekleştirdi. 
Toplantıda tüm kırsal mahalle muhtarlarının yanı sıra Bozova Belediyesi Eş başkanları Zeynel TAŞ ve Fatma DOĞAN ile BDP ilçe Bşk. Mehmet URAL ve Tüm Belediye Meclis üyeleri hazır bulundu. 
Eş Başkan Fatma DOĞAN ile BDP ilçe Bşk. Mehmet URAL’ ın konuşmalarından sonra Konuşmasına Başlayan Eş Başkan Zeynel TAŞ geçen 3 aylık süre içerisinde Bozova Merkezde Biriken sıkıntıların giderilmesi için bir planlama yapıldığını ve sorunları azami ölçüde çözdüklerini söyledi. Kırsal mahallelerdeki sıkıntıları da aynı şekilde planlayarak kısa sürede çözeceklerini söyleyen Zeynel TAŞ “Biz Belediyenin Kapısından içeri girmeden önce parti rozetimizi çıkardık ve Bozova halkının tamamının hizmetkârı olmaya geldik” dedi.
Toplantıda Sorunlarını dile getiren Muhtarların dert yandığı sıkıntıları ise tamamen Büyük Şehir Belediyesi yetki alanına giren konularda oldu. (Köy Yolları, Su ve Kanalizasyon işleri,…. V.s). Eş Başkan Zeynel TAŞ; Sıkıntıların Çoğunun Büyükşehir Belediyesi yetki alanında olan hizmetlerle ilgili olmasına rağmen Muhtarlarımızın bütün talepleriyle birebir ilgileneceğini, Büyükşehir ile ilgili durumlarda işin takipçisi olacağını dile getirdi.
Ayrıca Toplantıda Konuşan Bozova Belediyesi İmar ve İskân işlerinden sorumlu Meclis üyesi İmar Komisyonu Bşk. Zeki YILDIRIM; Bozova’nın Yakın bir süreçte İnşaat ve Turizm yatırımcılarının dikkatini çekeceğini ve bu alanlarda yatırımların başlayacağını söyledi. Bu yatırımlar sayesinde Bozova ‘ da ticari hayatın canlanacağını ve istihdamın artacağını söyleyen Zeki YILDIRIM yatırımcılara Belediye olarak her türlü kolaylığın sağlanacağını söyledi. 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.