banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Bozova Belediye Başkan Aday Adayı Karaçizmeli; Doğunun Bodrumu yapacağız

Yaslıca Beldesinin kapanmasıyla beraber Yaslıca Belediye statüsünde çıkıp artık köy oluyor. Yaslıcayı “Doğunun Bodrumu Yapacağız” sloganı ile yola Çıkan Yaslıca Belediye Başkanı Mustafa Karaçizmeli, şimdide Bozova da Ak parti Belediye Başkan Aday Adayı oldu. Bozova’nın çok güzel bir sahile sahip olduğunu fakat bunun şimdiye kadar iyi değerlendirilmediğini ifade etti.

Bozova’ya Belediye Başkanı olduğu takdirde Yaslıca yaptığı hizmetlerin çok fazlasını Bozova için yapacağını taahhüt edene Karaçizmeli, iki yıl içinde Bozova’yı Doğunun Bodrumum yapağının ifade etti.

Bozova’nın konum olarak çok iyi bir yerde olduğunun, fakat şimdiye kadar istenebilen düzeyde hizmet verilmediğini belirten Karaçizmeli şunları söyledi “Bozova Adıyaman ile Urfa arasında yer alıyor. Gelişime çok müsait olan bir yerde Kısmet olursa eğer Belediye Başkanı olursam Bozova’ya en kısa diliminde Bozova’yı Doğunu Bodrumu yapacağım…

“Ben bu sözü Gazeteniz aracılığıyla çok rahatlıkla tüm Bozova halkına verebilirim”

Yaslıca Belediyesinde 2 dönemdir yaptıklarımız ortada. Kısıtlı imkânlarımızla Yaslıca’yı cazibe Merkezi haline getrdik. Urfanın en sorunsuz Beldesi Yaslıca olmuştur. Ben ve ekip arkadaşlarım gece gündüz demeden Yaslıca için çalıştık.

Aynı eforumuzu ve enerjimizi Bozova’nın hızlı kalkınması için harcamaya hazırız. Belediyeciliği çok iyi bilen bir ekibe sahibim…

“Biz koltuk için bu makama talip olmuyoruz. Hizmet ve halka için talip oluyoruz”.

“Bozova halkı bizi beni ve arkadaşlarımı çok iyi biliyor “ dedi.

Yaslıca Belediye Başkanı Karaçizmeli Aylar öncende köylerden çalışmalara başladıklarını; tüm köyleri bildiği halde yinede köyleri dolaşarak kendimizi onlara tanıttıklarını ifade ederek sözlerin şöyle sürdürdü “Bozova köylerinin çok sorunları var. Aslında Ben ve arkadaşlarım en çokta bu sorunların tespiti için dolaşıyoruz. Bütün köyleri ve mezralarını isim, isim biliyorum. Köylerin önden gelen kişilerin tanıyorum.

Bozova’ya kısmet olur; Belediye Başkanı olursam hizmet gitmeyen köylerimize hizmetti götüreceğim. Öncelikle köylerimizi alt yapısını, su sorunu, varsa Okul sorunlarına öncelik vereceğiz. Tüm köy yollarını yapağım. Şimdiden Bozovalı hemşerilerime b u söz veriyorum.

Köylerimizi ve mezralarımızı dolaşıyorum; halkımızdan bize karşı güzel bir bakış var. Bizde bu güzel bakışı hizmetle süslemek istiyoruz” dedi.

Ak parti Bozova Belediye Başkan aday adayı Karaçizmeli, siyasette hiç kimse ile polemiğe girmeyeceğini, sadece projeleriyle halkın içinde olacağının sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.