banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Şanlıurfaspor Harran Üniversitesi Urfa Haberleri

Birecik'te miting gibi danışma meclisi
Divana Nihat Çiftçi, Hasan Arusoğlu, Abdülhakim Ayhan, İsa Kızıldemir ve Mehmet Ayneli’nin seçilmesinin ardından Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı okundu.

 

Danışma Meclisi Toplantısına Birecik Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı, Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan, Bozova Belediye Başkanı Hasan Arusoğlu, Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Yaslıca Belediye Başkanı Mustafa Karaçizmeli, Yaylak Belediye Başkanı İbrahim Halil Göçer, Ayran Belediye Başkanı Selahattin Alpay, Eyyüpnebi Belediye Başkanı Mehmet Yıldırım, Mezra Belediye Başkanı Yusuf Güneş, Argıl Belediye Başkanı Hüseyin Şimşek, AK Parti İl Başkan Yardımcıları M. Uryan Arusoğlu, İsa Kızıldemir, İl Yönetiminden Cemil Çadak, Sedat Dülger ve Mehmet Ayneli ve partililer katıldı.

 

Ayran Belediye Başkanı Selahattin Alpay ve Mezra Belediye Başkanı Yusuf Güneş çalışmalarını söz alarak anlattılar.

 

AK Partinin kurulduğu günden beri verdiği tüm sözleri yerine getiren bir parti olduğunu ifade eden AK Parti Birecik İlçe Başkan Vekili Ömer Demir; “AK Parti ile beraber siyaset çıtası hep yükseliyor. Biz de ev ödevimizi biliyoruz. Daha iyi bir Birecik için var gücümüzle teşkilat olarak çalışamaya devam edeceğiz” dedi.

 

Daha sonra kürsüye gelen Birecik Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı, Belediye olarak yaptıkları hizmetleri anlattı. Pınarbaşı; “Kimsenin inanamadığı sahil projemiz Nisan ayının 13’de projesi ihale edilecek. Bu projede sayın Bakanımız Faruk çelik’in çok büyük emekleri var. Değerli İl Başkanımız ve Milletvekillerimizin katkıları var, huzurunuzda kendilerine teşekkür ediyorum. Yine İŞ KUR bünyesinde Belediyede istihdam edilen 400, Kaymakamlığımızda istihdam edilen 300 gencimize katkılarından dolayı Bakanımız Faruk Çelik’e teşekkür ediyoruz. Birecik’le alakalı projeleri sayın bakanımız Faruk Çelik’e sunduğumuzda “Biz Hükümet olarak, Bakanlık olarak, Parti olarak bütün doğru projelerin destekçisi ve yanındayız” diyerek bize hep destek oldular. Birecik’in sorunlarını İl Başkanı Yusuf Eğilmez, Değerli Milletvekillerimiz ve Sayın Bakanımızın girişimleri ile bir bir çözüyoruz” diyerek danışma meclisi toplantısının hayırlı olmasını diledi.



Son olarak kürsüye gelerek İl Başkanlığına geldiği gibi seçim sürecinde çalışmalar yaptıklarını, akabinde ilçe kongrelerini gerçekleştirdiklerini belirten AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez; “Her ay düzenli olarak İlçe ve İl Danışma meclislerini gerçekleştiriyoruz. Başka partilerin il kongrelerinde böyle coşkulu bir kalabalığı göremiyorlar ama biz AK Parti İlçe Danışma Meclislerinde böyle coşkulu ve heyecanlı bir toplulukla bir araya geliyoruz” diyerek partililere katılımlarından dolayı teşekkür etti.


Toplantı basına kapalı olarak devam etti. Toplantı yaklaşık 2 saat sürdü. Toplantıdan sonra hatıra fotoğrafı çektirildi. 



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.