banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir? ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry

Birecik Belediye Başkanı Pınarbaşı: Olay Tamamen Komplo

Pınarbaşı, AK Parti Birecik İlçe Başkanı Mehmet Özbakan’a merhum milletvekili Abdülkadir Yüksel için okutulan mevlide katıldığı gerekçesiyle silah çektiği yönündeki haberlerin tamamen asılız olduğunu belirterek, “Hakkın rahmetine kavuşmuş bir insanla hesabımız olmaz. İlçe başkanı ile aramızda geçen tartışmanın merhum milletvekilimizle alakası yoktur. Sesin olmadığı bir görüntüde nelerin konuşulduğuna nasıl kanaat getirip bu yalan habere yer verdiler? Bu tür asılsız haberleri basına veren ve bunun doğruluğunu sorgulamadan kullananlar, kanunlar önünde hesap verecektir. Çünkü ben bir kanun adamıyım, kanunlar önünde hakkımı ararım” dedi.

Birecik Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı

“HAYATIM BOYUNCA DOĞRULARI SÖYLEMEKTEN HİÇ ÇEKİNMEDİM”

Pınarbaşı devamında, “Hayatım boyunca doğruları söylemekten hiç çekinmedim. Söz konusu tartışma, ilçe başkanın, gençlik kolları başkanını istifaya zorlamasının ne kadar yanlış olduğunu anlatmamdan kaynaklandı. Daha önce de kadın kollarından 4- 5 kardeşimizi istifa ettiren ilçe başkanına, partimize emek veren insanları bu tür muamelelerle karşı karşıya bırakmaması gerektiğini söyledim. Bu partiye hizmet eden bir belediye başkanı olarak yanlışları söylemek benim hakkım ve görevimdir. Hiç kimse bu partiyi kişisel meselelerine alet edemez” şeklinde konuştu.

“DAHA ÖNCE DE BENZER OYUNLAR OYNANDI”

Pınarbaşı, aynı oyunun geçtiğimiz yıl da oynandığını ancak, bunu belgeleriyle çürüttüklerini anımsatarak, “Beni merhum milletvekili Abdülkadir Yüksel’in cenazesine ve taziyesine katılmamakla suçladılar. Gecenin saat 02.00’sinde ilimizin valisini karşıladığımı, cenazenin toprağa verileceği yerde valimizle inceleme yapıp hazırlık yaptığımı, ertesi gün cenazeye katıldığımı ve birkaç kez de taziye yerine gittiğimi belgeleriyle kanıtladım” ifadelerine yer verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.