banner2
Öne Çıkanlar urfahaber Gaziantep Sanlıurfa Haber Martin Vitik HAMEDO

“Bir Battaniyede Sen Ver” battaniyeleri Van’a gönderildi
Bir hafta önce AK Parti İl Başkanlığı tarafından Vanlı depremzedeler için düzenlenen “Bir Battaniyede Sen Ver” kampanyası ile toplanan Battaniyelerin yanı sıra çocuk bezi, giyim, tüp, soba, temizlik malzemelerinden oluşan yardım, Van’a gönderilmek üzere Şanlıurfa Kızılay Şube yetkilisi Şahban Kılıç’a teslim edildi.



Şanlıurfa AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, düzenlemiş oldukları kampanyaya duyarlı davranan hayırseverlere teşekkür etti.



Şanlıurfa AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez; “Van’da meydana gelen depremden dolayı büyük acılar yaşandı. Bunun yanı sıra evleri yıkılan Vanlı kardeşlerimiz için, AK Parti Van İl Başkanlığı koordinesi ile Şanlıurfa’da “Bir Battaniyede Sen Ver” kampanyası düzenledik. Bir hafta içerisinde Şanlıurfalı hayırseverlerin katkıları ile Van için toplanan malzemeyi Kızılay Şanlıurfa Şubesine tutanak karşılığında teslim ettik” dedi.



Şanlıurfa Kızılay Şubesi görevlileri Hasan Güler ve Yusuf Türkmen eşlik ettiği kamyonlar törenle AK Parti İl Başkanlığı önünden Van’a hareket ettiler.

www.balikligol.com

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ!


.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.