banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

Binised Aşireti'den önemli karar

Binised Aşireti’nin ileri gelenleri Sultan Sarayı’nda yerel seçimlerle ilgili bir toplantı düzenledi. AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu, AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç, AK Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı Fevzi Demirkol, AK Parti Eyyübiye Teşkilat İlçe Başkanı Süleyman Elgün ve Binised Aşireti üyeleri katıldı.

Toplantı öncesinde bir konuşma yapan Binised Mensubu Eyyübiye Belediye Başkan Aday Adayı olan ve aday gösterilmeyen Mustafa Tepe, AK Parti’ye desteklerinin devam edeceğini söyledi. AK Parti’de siyasete devam edeceğine dikkat çeken Tepe, “Ben partimdeyim, bir yere gittiğim yok. Partim kimi aday gösterdiyse ona destek vereceğim, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan kimi uygun gördüyse ona destek vereceğiz. Hizmet için Urfa’da mutlaka iktidar belediyeciliğin gelmesi gerekiyor. Büyükşehir adayımıza ve tüm içe adaylarımıza aşiret olarak destek vereceğiz” dedi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu ve AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç de, yaptıkları konuşmalarla, AK Parti’ye destek verecek oaln Binised Aşireti üyelerine teşekkür ettiler.

Milletvekili Seydi ;Eyyüpoğlu ise gündemdeki çalışmaları aktararak hizmetin sadece AK Partide olduğunun altını çizdi.

Burada konuşan Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Adayı Mustafa Tepe, oyunun büyük olduğu ve bu nednele dünya lideri Erdoğan'ı ve emaneti olan Güvenç'i destekleyeceklerini belirtti.

AK Parti’nin çatısı altında herkese eşit mesafede hizmet götüreceklerini belirten Güvenç, 30 Mart yerel seçimlerinin anlam olarak çok önemli bir seçim olduğunu kaydetti.

Güvenç, Türkiye'nin yeni bir döneme girdiğini belirterek, "Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde bu ülkede bir değişim ve dönüşüm, demokrasi ve halk hareketini yürütüyoruz. İç ve dış bir sürü oyuna, komploya ve saldırıya rağmen sizlerin verdiği destekle; 12 senedir memlekette istikrarı getirdik. Devlet imkanlarıyla fakir fukaranın imkanlarını iyileştirmeye ve şehirlerimizi güzelleştirmeye başladık. Bu seçim Türkiye'nin ve Türkiye'nin geleceğinin seçimidir" dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yaptığı en büyük reformlardan birisi büyükşehir yasası olduğunu söyleyen Celalettin Güvenç, Şanlıurfa'nın artık Büyükşehir Belediyesi tarafından tek elden yönetileceğine değinerek, "Şanlıurfa'yı ak oylarınızla seçeceğiniz Belediye Meclisi ve Belediye Başkanı yönetecek. Bu Belediye Başkanı Haliliye'den de sorumlu olacak Viranşehir'den de Siverek'ten de. Çok ehil, tecrübeli, ahlaklı, vicdanlı kadroların iş başına gelmesi lazım. Biz buna talibiz. Biz hakemliğe, kardeşliğe, ayrım gayrım yapmamaya talibiz. Biz Belediyeyi herkesin belediyesi yapmaya talibiz. İnşallah sizlerin desteğiyle göreve geldiğimizde vaadimiz ve sözümüz; 1 milyon 800 bin Şanlıurfalıyı aynı gözle görmek ve hizmet etmektir" diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.