banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

Binici: Milletvekili Ayhan'ın açlık grevini destekliyoruz
BDP Şanlıurfa İl Başkanlığı'nda düzenlenen basın açıklamasına, BDP Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Binici, BDP Şanlıurfa İl Başkanı Fatma İzol ve parti üyeleri katıldı.

Şanlıurfa BDP İl Binasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan BDP Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Binici şunları kaydetti, "Ülkemizdeki sorunların en başında yer alan Kürt sorununun çözümü noktasında yürüttüğümüz demokrasi mücadelesinin her yaşta, her yerde nasıl bir kararlılıkla yürütüldüğüne bugünlerde tekrar tanıklık yapmaktayız" dedi.

Milletvekili Binici sözlerine şöyle devam etti, "Bilindiği gibi tutuklu Milletvekillerimizden Selma Irmak ve Faysal Sarıyıldız'ın başlatmış olduğu süresiz dönüşümsüz açlık grevlerine birçok tutuklu arkadaşımız tarafından desteklenmiş ve sayı her geçen gün artmıştır.Kürt sorununun çözümü ve demokratik bir ülkenin inşası için yürütülen bu açlık grevi eylemlerine Şanlıurfa Milletvekilimiz İbrahim Ayhan'da süresiz dönüşümsüz açlık grevine başlamış bulunmaktadır.Bizler buradan tüm cezaevlerindeki arkadaşlarımızın bu onurlu eylemlerini saygı ile selamlıyor ve yürüttüğümüz demokrasi mücadelesinden asla ödün vermeden yolumuza devam edeceğimizi tekrar ediyoruz" şeklinde konuştu.
Murat Çiftçi / GAP Gundemi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.