banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber haber Haliliye

Binali Yıldırım'dan çok sert Gaziantep açıklaması

Şahinbey ilçesine bağlı Beybahçe Mahallesi’nde bir düğün salonunda gerçekleştirilen bombalı saldırıda 30 kişinin hayatını kaybettiği 94 kişinin de yaralandığı olayla ilgili açıklamalarda bulunan Başbakan Binali Yıldırım, “79 milyon vatandaşımızla birlikte yediden yetmişe terörün tam karşısındayız” dedi.

Gaziantep’teki düğün törenine yapılan saldırıyı kınadığını ve hayatını kaybedenlere rahmet dileyen Yıldırım, “Bir düğün yerine bomba atacak kadar insanlığa düşman olan terör hiçbir değer tanımayan yüzünü bu kez bir düğün yerini matem yerine çevirerek kendini göstermiştir. Masumiyete ve hayata kasteden bu alçak terör örgütünün adı ne olursa olsun biz, millet, devlet ve hükümet olarak onunla mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz.” İfadelerini kullandı.

Birlik ve beraberliğin iç ve dış şeytani saldırıları bozacağını belirten Yıldırım, “25 Aralık 1921’de Gaziantep’i “Gazi” yapan istiklal ruhu bugün Türkiye’de dipdiri ayaktadır. Gün birlik ve beraberlik günüdür ve biz 79 milyon vatandaşımızla birlikte yediden yetmişe terörün tam karşısındayız. Acımız büyüktür, ama herkes emin olsun ki, birlik ve beraberliğimiz iç ve dış bütün bu şeytani saldırıları bozacaktır.” şeklinde konuştu. (İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.