banner2
Öne Çıkanlar Harran Üniversitesi Şanlıurfaspor ak parti Urfa Haber Urfa

Bilal Tekatlı, Eyyübiye Belediyesi Başkan Aday Adayı Oldu

Gümrükhanı bölgesinde sabahın erken saatlerinde esnafı ziyaret eden Tekatlı, Başkanlık aday adaylığını ilk olrak esnafla paylaştı. Sabahın erken saatlerinde, gece yarılarına kadar esnafla iç içe olan Tekatlı bir ilk gerçekleştirerek aday adaylığını esnafa açıkladıktan sonra İlçe Başkanlığına giderek resmi müracaatını yaptı.

ESNAFA TEŞEKKÜR ETTİ

Siyasetin ilk basamağı olan muhtarlıktan Meclis Üyeliği sürecine kadar her zaman esnafın yanında olan Bilal Tekatlı, esnafa özel teşekkür etti. Tekatlı: "Her zaman yanlarımda olduğum esnafımızın,halkımızın yanına gidip onların yanında başkan Aday Adaylığımızı açıkladık bizi bağrına basan tüm esnaf ağabeylerime teşekkür eder saygılar sunarım" dedi.

Tekatlı, yaptığı açıklamanın ardından, AK Parti İlçe Başkanlığına giderek resmi müracaatta bulundu. Resmi Müracaatı kabul eden AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal ise Tekatlı'ya başarılar diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mr.Zotto 5 yıl önce

Eyubiye belediye başkan aday adayı sayısı kac oldu 150 var mı?