banner2
Öne Çıkanlar Urfa Sanlıurfa Sanlıurfa Haber Şanlıurfaspor Balıklıgöl

Besteler AK Parti'den solistler Meclis'ten
Meclis'in Türk Sanat Müziği Korosu, yıl sonu konseri verdi. Konserde, güftesi Sanayi eski Bakanı ve AKP eski milletvekili Ali Coşkun'a ''Benim Canımın Canısın’’ adlı şarkılar da seslendirildi.
Meclis tören salonundaki konseri, TBMM Başkanı Cemil Çiçek de izledi. Çiçek, ‘’Burası halkın Meclisi… Sesi, sazı, sözü ve, bestesi de bizim. Burada dinlediğimiz koronun başka korolardan ne ses kalitesi itibariyle ne müzik kalitesi itibariyle hiçbir farkı yok. Tek fark onlar profesyonel, bu arkadaşlarımız amatör’’ dedi. TBMM TSM Korosu'nun konseri, ''Kürdi'li Hicazkar'' mait Acemkürdi makamındaki, ''Benim Dünyamda Yerin Yok Artık'' ile, güftesi AKP Adana Milletvekili Necati Çetinkaya'ya ait Muhayyer Kürdi makamındaki ini fasıl ile beraber ve solo şarkılardan oluştu.
Kaynak : Gazeteport

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.