banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Erdoğan Başbakan

Berat Kandilinde Esnafa Karanfil Dağıttı-VİDEO
Berat Kandili nedeniyle esnaf ziyaretlerini dünde sürdüren Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit, Teşkilat Başkanı Mustafa Ağar, Dış İlişkiler başkanı Halil Kızılelma ve yönetim kurulu üyeleriyle Arap Meydanı esnafını ziyaret ederek, berat kandillerini kutlayıp kırmızı karanfil hediye takdim etti.
Arap Meydanı esnafı karşılarında kırmızı karanfiller görünce başkan zahit ve yönetimine sevgi gösterisinde bulundu. Caddede bulunan esnafın şikâyet ve isteklerini dinleyen Başkan Zahit, talepleri anında değerlendirerek ilgili müdürlere noksanların giderilmesi için not tuttu.  Özellikle araç sahiplerinin düzensiz araç park yapmalarından ve bozuk olan yollardan yakınan esnaflar, bir an önce sorunların giderilmesini istediler. Esnaflar dükkânlarının önüne gelişi güzel park eden araçlardan rahatsızlığını dile getirerek, "Bizim müşteriye ihtiyacımız var. Dükkânlarımızın önünde araç kalabalığı istemiyoruz’’dedi.
Esnaf ziyaretlerini önemsediğini ve bu ziyaretler sırasında çok önemli kazanımlar elde ettiğini belirten Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit,  "İnsanımızın sıkıntısını bizzat kendi ağızlarından öğrenerek yerinde görmüş olduk. Bundan sonraki esnaf ziyaretlerimiz öncekilere nazaran daha geniş ve kapsamlı olacak. İnsanımızla bire bir diyalog kurmanın gayreti içindeyiz." diye konuştu

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.