banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haber Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri

Belediyenin İmkânlarından Herkes Eşit Yararlanacak VİDEO

Celalettin Güvenç, halkın teveccühü ile seçilmeleri halinde en büyük vaatlerinin belediyenin imkânlarını bütün şehir için adil ve eşit bir şekilde kullanıp; belediyenin kapılarını da sonuna kadar halka açmak olduğunu söyledi.

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç, Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Kaçar ile birlikte Eyyübiye İlçesinde mahalle muhtarları ve mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

“Belediyenin Kapıları Halka Açık Olacak”

Mahalle buluşmasında katılan muhtarlar ve mahalle sakinlerinin görüş ve önerilerini dinleyen Celalettin Güvenç,30 Martta halkın teveccühü ile seçilmeleri halinde Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin nasıl bir yapıda olacağını anlattı. Celalettin Güvenç, hiçbir ilçeye birbirinden ayırt etmeksizin aynı gözle göreceklerinin altını çizerek, “Bize gelen para ve kaynakları imkânlar ölçüsünde adil bir şekilde herkesin ihtiyacına yönelik kullanacağız. Buboynumuzun borcudur. Seçeceğiniz Büyükşehir belediyesi 13 ilçeye şehrin tamamına hizmet götürecek. Kapılarımızı herkese açacağız. Biz bunu vadediyoruz. Eyyübiyelikardeşlerimiz göğsünü gere ger diyecek ki; ‘Büyükşehir Belediyesi benim. Belediye Başkanım bana hizmet için burada oturuyor. Benim oyumla burada oturduğunu biliyor. Bu adama benim derdimle dertleniyor. Gücünün yettiği kadar benim sorunlarımı çözecek’ bunu söyleyecektir. En büyük vaadimiz budur. O kapıları sizlere açacağız” dedi.

“İşsizler İçin Meslek Edindirme Merkezi”

Güvenç, açacakları İş Geliştirme ve Meslek Edindirme Merkezi ile gençlerin istihdamını sağlamak için eğitim vereceklerini belirterek, Şanlıurfa’da birçok gencin mesleğinin olmadığından bu konun üzerine gidip meslek edindirmek için çalışmalar yapacaklarını söyledi.

“Akabe-Akçakale Çevre Yolunda Uydu Kent”

Eyyübiye İlçesinin sorunlarına hakim olduklarını belirten Celalettin Güvenç, “Eyyübiye’de tapu sorununu, yolların ortasında bulunan elektrik direklerini, okul yeri bulunamaması gibi sorunları çözeceğiz. Akabe-Akçakale yolu üzerinde bulunan Hayvan Pazarı civarına bir uydu kent yapmayı planlayarak şehrin o tarafa doğru açılımını sağlayacağız. AK Partinin gücüyle parkları olan, temiz; değişim ve dönüşüme girmiş bir Eyyübiye’yi üç yıl içerisinde mutlaka göreceksiniz.  Başbakanımızın desteğiyle ilçelerimizde gözle görülür bir değişiklik yapamazsak gelip buralarda sizlerden özür dileyeceğiz. Bu milletin parasını bu millete harcarız. Bizim vaadimiz budur. Ehil adamları kadroya getiririz. Allah için size hizmet edecek adamları bulup makama oturturuz. Sorumluluğumuzun ve işin zorluğunun farkındayız” diyerek konuşmasını sürdürdü.

 

“Eyyübiye’de Kentsel Dönüşümü Sağlayacağız”

“Gücümüz sizsiniz; size olan inancımız; AK Parti ve Başbakanımızın gücüdür” diyen Güvenç,“Eyyübiye’de mutlaka kentsel dönüşümü sağlayacağız. Yüzümüzün akıyla, ferah bir şekilde çalışalım, hizmet edelim, şehrin önünü açalım bütün amacımız bu. Bunun için desteğinize çok ihtiyacımız var. Ondan çok da duanıza ihtiyacımız var.İnşallah güzel hizmetler yapacağız” şeklinde konuştu.

Şanlıurfa AK Parti Milletvekili Mahmut Kaçar ise,Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç ile birlikte Eyyübiye mahalle muhtarları ve Muradiye Mahallesi sakinleriyle hasbi hal etmeye,  görüş ve önerileri dinlemeye geldiklerini söyledi.

“Adayımız, Milletimizin Talebi ve Partimizin Tercihidir”

30 Mart 2014 yerel seçiminin Türkiye’nin geleceği açısından çok önemli bir yere sahip olduğuna dikkat çeken Milletvekili Kaçar, Büyükşehir olması münasebetiyleŞanlıurfa için de çok önemli olduğuna değinerek, “Şanlıurfa şimdi tüm ilçeleriyle birlikte tek elden yönetilecek. Bütün imar planları, altyapı, yollar artık Büyükşehir eliyle yapılacak. Eski Valimiz Celalettin Güvenç, partimizin, bütün milletvekillerimizin, Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın tercihi ve milletimizin talebidoğrultusunda Büyükşehir belediye Başkan adayımız oldu” dedi.

“Şanlıurfa Hizmet İstiyor”

Şanlıurfa’nın hizmet istediğine vurgu yapan Mahmut Kaçar, “Şanlıurfalı biliyor ve soruyor artık gelecek nesilleriyle ilgili olarak ne yapacaksın? Nüfusu 1 milyon 800 bin senin projelerin nedir? Senin birikimin, tecrüben bu hizmet anlayışına yetiyor mu yetmiyor mu? Allah’a hamd olsun artık Şanlıurfa, Eski Şanlıurfa değil. Yanı başımızdaki Gaziantep’ten hep bahsediyoruz. Gaziantep’i Gaziantep yapan gelecek vizyonudur. Şu anda yakaladığımız değişimi Gaziantep 20-30 yıl önce yakaladığı için şimdi bizim çok önümüzdedir”dedi.

“Şanlıurfa’da Gitmediği Köy ve İlçe Kalmadı”

Şanlıurfa için Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç’in iyi bir fırsat olduğunu söyleyen Milletvekili Kaçar, “Başkan Adayımız Celalettin Güvenç 30 yıllık devlet tecrübesi olan bir insan. Öyle devletin kurumlarını idare etmek kolay değil. Başbakanlıkta Başdanışman olarak görev yapmış bir insan. Çeşitli illerde valilik ve kaymakamlıklar yapmış. Bugün istediği Bakanı, Müsteşarı, Genel Müdürü direkt olarak cepten yarım saat içerisinde ulaşıp, görüşüp, iletişim kurabilecek bir altyapısı ve tecrübesi var. İki buçuk yıldır Şanlıurfa’da gitmediği köy ve ilçe kalmadı. Bu sürede her ilçeye 25 defa ziyarette bulunmuş. Gezmediği mahalle, sokak kalmadı. Sahayı çok iyi biliyor. Bu anlamda Şanlıurfa’yı iyi bilmesi açısından Siverek’i de, Halfeti’nin köylerini de, Ceylanpınar’ın köylerini de bilecek. Bu anlamda da zaman kaybımız olmayacak. Açıkçası Büyükşehir Belediye Başkanının tarafsız olması gerekiyor. Bu memlekette köylüsünün de, şehirlisinin de bütün kesimlerin rahat ulaşabileceği bir isim olması gerekiyor. Elimizi vicdanımıza koyalım böyle bir aday istiyorduk. Allah’a Hamd olsun Celalettin Güvenç de bunun için biçilmiş kaftan oldu” dedi.

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç’in Valilikten istifa ettiği gün Manisa, Erzurum AK Parti Teşkilatlarınınkendisiyle iletişime geçerek kendi illerine aday göstermek istediklerini anlatan Kaçar, Güvenç’in halkın içinden, ülkenin hassasiyetlerini özümseyen birisi olduğu ve 5 yıllık sürede Şanlıurfa’nın 20 yılının hesaplanacağını bildirdi.

Muradiye Mahalle Muhtarı Mehmet Alak da, Celalettin Güvenç’in yanında olduklarını ve seçimlere kadar da desteklerinin süreceğini söyledi.

Öte yandan toplantıya AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç ve Milletvekili Mahmut Kaçar’a; İl Başkan Yardımcıları Erkan Sözen ile AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Süleyman Elgün ve partililer eşlik etti.

VİDEO BİRAZAN GEÇİLECEK!..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.