banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Harran Üniversitesi Urfa Haber haber

Belediye'nin Elektrik Borcu Bakanları Kurulu Gündeminde

bugün toplanan Bakanlar kurulu toplantısı sonrasında basına açıklamalarda bulunan Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, Basın mensuplarının DEDAŞ sorunu gündeme geldi mi sorusuna; DEDAŞ'ın çok ılımlı bir tavrı olduğunu söyledi. Kullanılan elektirik ve suyun ödenmemesini anlamadığını söyledi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin 76 Milyon borcunun olduğunu söyleyen Arınç; "Toplamda 255 milyon borç var. Diyarbakır'ın 88 milyon borcu var. Valilik'in şu an bir çalışması var. Şanlıurfa belediyesi 076 Miyon Borcu var bunun için iller bankasıyla anlaştı. Batman Belediyesi iller bankasıyla protokol sağlandı. iyi niyetle ödeme yapmak isteyen vatandaşlara kolaylık sağlanacaktır. Hangi görüşe sahip olursa olsun hizmet götürmeye devam edeceğiz. Siirt'in 1 milyon borcu vardı. Bu ödendi. Şırnak belediyesi de olumlu bir tavır gösterdi. Şu anda da herhangi bir elektirik kesintisi yok. Borcu olan belediyelerin ödemeler devam etmektedir. Burada sadece tüketilen miktar istenmektedir" dedi.

Haber: Mehmet Aslan / www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.